Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 21. února 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo pohrdá marnou slávou, získá slávu skutečnou

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Není nejlepší čas na vyřizování administrativních a právních záležitostí. Pokud to jen trochu půjde, odložte jejich řešení na vhodnější dobu. Pokud jde o partnerské vztahy, tak se zdá, že sami tak dokonce nevíte, co vlastně chcete.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pracovní záležitosti vás určitě o spánek neoberou. Všechno půjde jako po másle, poradíte si prakticky se vším, co vám vedení firmy uloží. Dobrou náladu si přenesete i domů, čímž náramně potěšíte jak partnera, tak i děti.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Konstelace Merkuru s Jupiterem vám umožní dělat to, co vám zajistí dobrý výdělek a zároveň přinese vnitřní uspokojení. Važte si toho, co by za to jiní dali. Zvýšenou pozornost věnujte své bezpečnosti na veřejných komunikacích.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Potíže vaší firmy si k srdci opravdu brát nemusíte. Dělejte si v klidu svoje a nic nekomentujte. Konflikt s partnerem vyvolá změna vašich odpoledních nebo večerních plánů. Pokud jste se už jednou na něčem dohodli, nemůžete to svévolně měnit.  

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Planetární aura vyzývá k vyřízení důležitých záležitostí a organizaci důležitých schůzek. Máte velkou šanci úspěšně dokončit nejen obchodní jednání, ale také diskuzi o rozdělení domácích povinností s partnerem a staršími dětmi.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Existují příhodné podmínky k tomu, abyste si odpočinuli od profesionálních záležitostí a trochu se uvolnili od nudných každodenních povinností. Zkuste zavolat přátelům, vaše nabídka atraktivního večerního programu je potěší.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Před vámi je sympatický den. Čeká vás milé překvapení v podobě výhodné investice, lepšího místa nebo pozvání na návštěvu. Nepokazte si to nesmyslnou, téměř trestuhodnou liknavostí. Zesměšníte zvědavé a vlezlé sousedy.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zaskočí vás možnost odjet na atraktivní služební cestu. Moc času na její přípravu mít nebudete, ale byla by škoda ji odmítnout. Připravili byste se o šanci na rychlejší kariéru. Zavírejte si tašku a zapínejte kapsy. Hrozí vám, že něco ztratíte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Ve firmě se rozhoří bouřlivý spor o výši mezd a organizaci pracovní doby. Jednejte uvážlivě, neriskujte nelibost nadřízeného. Oprávněné naděje ve vás vzbudí setkání s atraktivní osobou opačného pohlaví. Nic pro zadané.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pracovní nebo obchodní jednání vám usnadní zjištění, že máte se zástupcem druhé strany některé společné záliby a koníčky. Není třeba to přeceňovat, ale využít byste toho měli. Nepodceňte náhlou nevolnost ani jiné oslabení své kondice.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nenechávejte všechno jen na partnerovi, zejména co se týká výchovy a usměrnění vašich svéhlavých ratolestí. Potřebují jasný důkaz, že vaše názory na jejich chování jsou naprosto shodné a neexistují sebemenší výjimky.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pravou tvář odhalí kolega, který začne nechutně rozmazávat váš pozdní příchod nebo drobnou chybu. Pro vás je důležité, že se tím shodí také před ostatními, kteří se mu začnou zdaleka vyhýbat. Hlavně ho v nejmenším nelitujte. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám