Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 20. ledna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kde větru nápor, tam na bidle prapor

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Chce to se zklidnit a nenervovat se kvůli každodenním problémům. Zvyšováním hlasu a hromováním ničeho nedosáhnete. Měli byste alespoň na chvíli vyrazit do přírody a nadýchat se svěžího vzduchu. Důležité je, nedělat si násilí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pozvolna poleví vaše zdravotní problémy a začne se vám vracet dobrá nálada. Odstraníte některé nahromaděné resty a pustíte se do realizace starého plánu. Zamilovaní se zbaví pochybností a budou aktivnější při dobývání srdce své lásky.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Uran s Jupiterem varují, že snaha někoho ovládat, povede dříve či později k emocionálnímu výbuchu. Rozhodí vás setkání s namyšleným hlupákem, sveřepě odmítajícím reagovat na všechny vaše náznaky a argumenty.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

K dosažení jistého cíle, bude nutné sáhnout po něčem, na co jste už téměř zapomněli. Nebojte se hovořit o svých finančních problémech. Nestyďte se požádat přátele či příbuzné o půjčku. Planety slibují, že dluhy brzy splatíte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

V práci moc nemluvte, ani kdybyste měli stokrát pravdu. Hleďte si svého, vyplatí se vám to. Hlavně se nedejte nachytat na řeči o solidaritě a nutnosti jistých obětí. Přinesete je jenom vy, ostatní budou čekat za rohem, jak všechno dopadne.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Jistá povinnost může počkat. Máte před sebou příjemný den a je tady spousta jiných, zajímavějších povinností. Neustále si dávejte pozor, planety předpovídají, že se ve vaší blízkosti přihodí něco zvláštního. Do ničeho se nepleťte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Uran varuje před známým, který přijde s vymyšlenými problémy. Vyslechněte ho, ale nijak se v jeho prospěch neangažujte. Více času věnujte partnerovi. Začíná ztrácet nervy a potřebuje cítit vaši lásku a všestrannou podporu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pokus ovlivnit nevhodné rozhodnutí partnera a dospívajících dětí poukazováním na zásady zdravého rozumu, pochopení nenajde. Luna proto vybízí k hře na city. Výsledek bude jistě lepší. S lákavým pozváním přijdou kamarádi.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nediskutujte s popudlivým nadřízeným, riskovali byste mnohem víc než jen kariéru. Jednání, kterého se obáváte, poběží jako hezký film. Nemusíte ani nic říkat, k tomu, abyste odešli spokojení, postačí poslouchat a nikomu neodporovat.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pobaví vás popletený partner. Do všeho se tak zamotá, že nakonec zapomene, co vlastně chtěl. Zamilovaní upevní svůj vztah. Přispěje k tomu vyřešení společného problému. Nezříkejte se pomoci kolegů jen proto, že chcete být nezávislí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Važte slova a kroťte tendenci někoho přísně a možná i nespravedlivě kritizovat. Zvláště školou povinné děti a jejich pedagogy. Soustřeďte se na záležitosti, ve kterých se ještě nedokážete plně orientovat. Jistá osoba hraje dvojí hru.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Konstelace Marsu se Saturnem upozorňuje, že nemůžete souhlasit s něčím, co pořádně neznáte, co jste si neosahali. Přehnané sebevědomí omezuje vaši schopnost racionálního uvažování. Zvýšenou pozornost vyžadují vztahy se sousedy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám