Hlavní obsah

Horoskopy na středu 9. září 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Raději kapku štěstí než bečku rumu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Spor, který vás zpočátku vyvede z rovnováhy, skončí vaším vítězstvím. Máte výjimečnou schopnost obrátit argumenty protivníků proti nim. Přízeň atraktivní osoby opačného pohlaví získáte vtipným projevem a vybraným chováním.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Ochota prodavačů by vás mohla svést k dojmu, že tam jsou jen pro vás. Nedáte-li si pozor, přijdete domů o dost chudší. Pozitivní aura Jupiteru způsobí, že ochotně vyjdete vstříc kolegům, kteří se na vás obrátí se svými problémy.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Cesta, na kterou máte odjet, představuje náročnou zkoušku. Rozhodně ji nesmíte chápat jen jako příjemný výlet. Na jejím výsledku hodně závisí. Jedno náhodné setkání se rychle změní v příjemný flirt s mladší osůbkou.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Zcela náhodně, od poměrně cizího člověka, dostanete odpověď na otázku, která vám už dlouho vrtá v hlavě. Pořádně vám zabrnká na nervy nadřízený. Nejdříve vás odmítne vyslechnout a pak vám vyčte, že jste ho neinformovali.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Čeká vás pár milých překvapení spojených s vašimi blízkými. Není vyloučena výhra v nějaké sázce. Váš dosavadní životní styl poznamená setkání se starší, osamělou osobou opačného pohlaví. O životě ví svoje a může vás hodně naučit.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Neptun důrazně nabádá k mírnému řešení hrozících konfliktů. Nemáte moc šancí, že byste z nich vyšli jako jasní vítězové. Na místě je skromnost a pokora, bez ohledu na to, kde ocitnete. Náhlý výbuch zlosti vám hrozí v milostných vztazích.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vytáhnete se před větším počtem lidí. Přijdete s nápadem, kterým si okamžitě získáte pozornost a uznání. Sužovat vás mohou bolesti hlavy a dolních končetin. Znamená to jedno, nepřepínat síly a pořádně odpočívat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nedáte se vyvést z míry ani puntičkářských šéfem, ani protivnými byrokraty. Ze svých názorů a požadavků jen tak neslevíte. Způsobí vám to jisté nepříjemnosti, ale v konečném výsledku oslavíte významné vítězství.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Postarejte se, aby se důležitého rozhovoru nebo jednání zúčastnil také nestranný svědek. Uran předpovídá situaci, kdy ho můžete potřebovat. Jistá osoba klidně cynicky zapře něco, na čem se s vámi právě dohodla.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Merkur vám umožní dát si do pořádku finanční záležitosti. Budete se však muset zapřít a vydržet sedět dlouhé hodiny nad nudnými formuláři. Hrozí vám mnohé nepříjemnosti způsobené prodlením a chaotickým hospodařením.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Musíte najít čas na rozhovor s dětmi. Partner je unavený a stejně nemůžete nechávat všechno na něm. Uvítáte změnu chování nadřízených a kolegů k lepšímu. Není však bohužel jisté, že se k večeru všechno nevrátí do starých kolejí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Potíže si přiděláte zbytečným chvatem a snahou rychle dokončit na první pohled snadný úkol. Celá věc má háček, který vám při povrchním pohledu snadno unikne. Zamilovaní by si měli dávat pozor na nové soky v lásce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám