Hlavní obsah

Horoskopy na středu 6. srpna 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přátele hodnotíme podle toho, jak se k nám mají

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

V zaměstnání se sice nepřetrhnete, ale přijdete s nápadem, kterým zaskočíte nadřízené. Pozor na projevy sobectví. Partner by to nesl velice těžce. Uvážíte-li, jaké máte plány do budoucnosti, nemohli byste se mu vůbec divit.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Snaha mít v diskusích poslední slovo, nevěští nic dobrého. Navíc nelze ignorovat výmluvnost konstelace Saturnu s Marsem. Pomocí nápaditě vyjádřeného vděku uděláte dojem na člověka, který vám prokázal cennou službu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Společenské akce využijete k důležitému rozhovoru s někým, kdo vás může protlačit do výnosné funkce. Hodně vám pomůže obdiv opačného pohlaví. Pokud byste si chtěli zaflirtovat, tak opatrně, hrozí vám, že naletíte.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vyhýbejte se větší společnosti, potřebujete být spíše sami. Jistý problém si potřebujete promyslet a vyřešit bez podlehnutí cizím vlivům. Hodně dokážete a změníte s pomocí Merkuru. Větší nároky na váš volný čas bude mít rodina.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Jistým lidem nedá spát, že se vám daří. Nepouštějte si nikoho k tělu, kdo ví, jaké by vás čekalo překvapení. Zamyslete se, jestli by nešlo investovat peníze, které jste nedávno vydělali. Příležitost je rozmnožit, máte nadosah.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

V jisté záležitosti bude třeba říci jasné ano či ne. Čas máte tak do oběda, potom už by věci běžely bez vás. Hleďte tomu předejít, planety naznačují, že byste toho hořce litovali. Příčinou vaší vrtkavosti a nemastné, neslané nálady je nuda.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Velmi citliví budete na jednání lidí, považujících vás za nějakého svého sluhu. Znamená to sice pár konfliktů a pokaženou náladu, ale pro příště budete mít pokoj. Utratíte zbytečně moc peněz za věc, kterou lze koupit levněji.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Šťastná souhra náhod vám zkrátí cestu k oslňujícímu úspěchu. Zatímco jiní jsou na dovolené nebo u vody, budete se přesvědčivě tvářit, jako kdybyste dýchali jen pro firmu. Svoji roli zvládnete výborně, ale nesmíte to moc přehánět.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Při výběru oblečení na dovolenou prokážete vkus a cokoli koupíte, vám bude slušet. Do rozpaků vás přivede postoj přítele, zastávajícího se líného a neschopného člověka. Nelze vyloučit, že se nepohodnete. Pozor na klopýtnutí na schodech.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

V práci se nehádejte s iniciativními kolegy, co kdyby zítra usedli na šéfovskou židli.  Hlídejte si soukromí, někdo kolem vás slídí. Nepříjemnému rozhovoru se dočasně vyhnete tím, že nebudete brát telefon. Moc chvályhodné to ale není.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nadějně vypadá výsledek jednání o penězích a hmotných statcích. Merkur vám vnukne několik vtipných nápadů. V nejhorším případě přijmete kompromis. Nevyčítejte partnerovi pozdní příchod na schůzku. Při sportu pozor na zranění břicha.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zatlačte na šéfa, díky vibracím Uranu budou mít vaše argumenty potřebný důraz a přesvědčivost. Nebojte se kolegům a známým představit své plány. Máte šanci objevit lidi ochotné nezištně se podílet na jejich úspěšné realizaci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám