Hlavní obsah

Horoskopy na středu 30. listopadu 2016

Novinky, sojka

Kdo hlídá svoje ústa, svou duši opatruje

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Spolupracovníky a nadřízené byste mohli šokovat nápadem, který vypadá nesmyslně jen na první pohled. S trochou zdravého sebevědomí všem dokážete, že vás nespravedlivě podceňovali. Nezdar se zdá vyloučený.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vaši zvědavost probudí sklíčený kolega nebo známý. Na příčinu jejich podivného chování se musíte ptát taktně a postupovat pomalu jako byste byli na minovém poli. Důležité je, že jim pomůžete najít lék na jejich trápení a bolest.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nemůžete se zpozdit na dnešní pracovní jednání. Nadřízení přijdou s náročnou povinností, ale s vaší intelektuální a fyzickou formou máte velkou šanci uspět. Zrušení dnešní milostné schůzky rozhodně neznamená, že se máte něčeho obávat.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Netrapte sebe ani svoji lásku výčitkami za nějaký nepovedený krok. Neklopýtnete poprvé, ani naposledy, nedělejte z toho fatální záležitost. S naléhavou prosbou přijde vzdálený příbuzný, chtěl by vás vidět co nejdříve.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Konstelace Venuše s Marsem varuje před nutkáním pohrát si s city někoho, kdo vám projeví hlubší city. Nemáte-li o něho či oni zájem, řekněte to taktně a ohleduplně hned. Určitě nechcete někomu způsobit bolest.  

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Odpovědně zvažte, s kým si po práci zajdete na kávu či sklenku vína. Ve vzduchu visí nebezpečí, že se vaše posezení protáhne, a máte-li rodinu, nečeká vás doma nic pěkného. Rozvláčným žvaněním vás bude nudit soused.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Přiznat předem, že na něco nestačíte nebo si nevěříte, je mnohem lepší, než se pouštět do něčeho, co hrozí katastrofou. Ať si zuby vyláme někdo s vysokým sebevědomím. Tím, jak vaše děti doběhnou prarodiče, se bavte jen v duchu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dost se ve vašich očích shodí člověk, který neustále říká každému něco jiného. Rychle se od něho distancujete a žádná další spolupráce nepřipadá v úvahu. Dáte pořádně na frak namyšleným sportovním soupeřům.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nepokoušejte se přelstít mnohem starší a zkušenější obchodníky. Rychle vás prokouknou a nelítostně  oberou. Mnohem lépe uspějete s maskou naivního prosťáčka. Na nervy vám půjde vrtošivý partner. Asi mu dáte co proto.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Autoritu ve firmě si upevníte razným odsouzením kolegy hrubiána. Zpočátku nikdo nic neřekne, ale povzbuzeni vaší odvahou se k vám později přidají i ostatní. Obezřetnost je na místě ve chvíli, kdy se necháte unášet představou bouřlivého flirtu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Promyšleně se zbavíte dotěrného souseda, který si začíná dovolovat více než by bylo vhodné. Snad vám dá alespoň na čas pokoj. Jupiter doporučuje pokračovat ve vlekoucích se obchodních a finančních rozhovorech. Brzy si přijdete na své.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Váš strohý, věcný způsob jednání udělá dojem na nadřízené, kteří vám dají přednost před staršími kolegy a svěří vám náročný úkol. Velice pravděpodobně uděláte ještě do Vánoc kariéru. Seznámit se s půvabnou, ale plachou osobou nebude snadné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám