Hlavní obsah

Horoskopy na středu 25. dubna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Falešný přítel je jako kočka; zepředu líže, zezadu škrábe

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Na dosah je okamžik, kdy si můžete získat srdce nedostupného idolu. Vaše dnešní kouzlo nemůže nechat žádnou osobu opačného pohlaví v klidu. V pracovních záležitostech dojde k zástoji, se kterým už více méně počítáte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Díky pomoci Marsu a zvýšenému sebevědomí, donutíte nevraživého úředníka, aby změnil pro vás nevýhodné rozhodnutí. Budete mnohem podnikavější a rozhodnější, rázně udeříte na nadřízené, aby vám vyplatili slíbenou odměnu.

BLÍŽENCI  ( 22.5. – 21.6.)

Planetární konstelace přeje odvážným životním krokům. Hrozí vám sice nedorozumění v rodině, ale děti vás dají dohromady. Pokuste se vidět situaci očima druhé strany. Bláznivou sázku vám nabídne přítel posedlý hazardem.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Rozháraný vliv Saturnu nadělá pěkné zmatky ve vašich milostných vztazích. Můžete objevit nové, dosud nepoznané partnerovy touhy a vlastnosti. Ne ze všech budete mít stejnou radost. Mohl by vám vyschnout jeden finanční zdroj.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Příliš zbrkle byste mohli podepsat nějakou smlouvu. Dávejte si na čas, nejste v nejlepší formě, potřebujete mít vedle sebe někoho, kdo by vás trochu usměrňoval. Sběh okolností způsobí, že cizí záležitosti pro vás budou důležitější než vlastní.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Situace vás donutí k změně plánů. Budete muset obětovat více času rodině a blízkým osobám.  Nehledejte výmluvy, opravdu vás potřebují. Soustřeďte se jenom na to, co můžete změnit k lepšímu.  Na nervy vám půjde otravný soused.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Proč si máte dělat starosti s něčím, s čím zatím stejně nehnete. Překážky, které se zdály nad vaše síly, překonáte s pomocí oddaných přátel. Udiví vás, kolik jich máte a na kolik lidí je stále ještě stoprocentní spolehnutí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ve sporu s příbuznými půjdete na kompromis, ale názor nezměníte. Hrozící deprese zaženete tím, že si koupíte něco hezkého. Zapůsobí to téměř okamžitě. V práci se řiďte rozumem a ne emocemi. V rozčilení uděláte špatné rozhodnutí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nezapomínejte, že je jaro už je v rozpuku a všichni jsou jako na jehlách, aby už mohli vypadnout někam do lesa a k vodě. Nikdo nemá daleko k ostřejšímu slovu.  Odmítnete známého, který se z vás pokusí vymámit peníze na pochybný podnik.   

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nastane situace, během které můžete předvést své obdivuhodně rychlé reakce. Dostane se vám upřímného uznání od osoby, na které vám velmi záleží. Vůbec se dá říci, že budete po celý den středem pozornosti.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Na nádraží, v supermarketu nebo prostě na ulici, pomůžete cizímu člověku. Nelze vyloučit, že toho nevyužijete k navázání sympatické známosti. V práci vám půjde všechno pěkně od ruky, času jen pro sebe budete mít dost.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

S běžnými problémy se vyrovnáte pomocí rutiny, ale pozor ve chvíli, kdy narazíte na potíže zcela nové. Nespěchejte s řešením, poraďte se s přáteli. Hrozí vám, že uděláte chybu, na kterou čeká konkurence nebo zákeřný sok.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám