Hlavní obsah

Horoskopy na středu 19. února 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovo zašeptané do ucha může být slyšet na tisíc mil

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nachlazení, případně revmatické bolesti vám mohou bránit v návštěvě společenské akce, oslav nebo večírku. Připravte se na změny, které vám nemusí vyhovovat. Díky postavení Merkuru s Lunou však najdete způsob, jak se jim přizpůsobit.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Díky intuici vyhrajete důležitý spor. Uděláte skvělý dojem na nadřízené. Zdá se, že byste mohli získat vyšší postavení. Pozor na hloupou chybu při přepisování důležitého dokumentu, nebo když si budete chtít zapsat nějaká čísla a fakta.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Uděláte přítrž pokusu vás vydírat nebo šidit. Klidně se na minutu rozejdete s neseriozním advokátem, řemeslníkem nebo obchodníkem. Při setkání se známými přijde řeč na vaše vzdálené příbuzné. Nedivte se moc nahlas.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Snadno by mohlo dojít k tomu, že předem zavrhnete nadějný nápad. Musíte se sebrat a jít i do podniků, které nejsou zrovna stoprocentní. Stále naléhavěji totiž potřebujete nějakou změnu. Začínáte ztrácet elán a chuť riskovat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Neodkládejte staré rozhodnutí. Mnohé nasvědčuje tomu, že propásnete vhodný okamžik a na svoji váhavost doplatíte. Drobný konflikt vám pomůže najít cestu k novým lidem. Překvapí vás, kolik slušných lidí dnes potkáte.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pohyb Merkuru a jeho konstelace s Lunou, jsou příslibem úspěšného kroku. Můžete se spolehnout na svoji výmluvnost a tvořivé schopnosti. Málem se pohádáte na nějakém úřadě, ale včas se odmlčíte a jen zatnete zuby.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Uděláte si pořádek ve financích. Srovnáte nejen partnera, ale zároveň i osobu, která vás už léta nestydatě odírá. Krátký románek signalizuje náhodné setkání s bývalou kolegyní či spolužákem. Vypadá to na prodloužený večer.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

K normální starostem vám přibude jedna s úplně cizími lidmi. Přijde to dost nečekaně a pořádně vás to vyvede z rovnováhy. Rozhovor s partnerem o jisté důležité věci, nepřinese nic nového, ale zdá se, že ho přeci jen trochu nalomíte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zklame vás někdo, komu dost věříte. Může jít o někoho, koho moc často nevídáte, ale mysleli jste si, že je na něho spolehnutí a kdykoli vám vyjde vstříc. Pokud byste chtěli, podaří se vám dokončit úkol, do kterého se vám zatím nechce.  

KOZOROH ( 22.2. – 20.1.)

Držte si odstup od lidí, o kterých víte, že vás budou tlačit k něčemu, čemu zrovna nevěříte. Nejste v nejlepší psychické pohodě a mohli byste se nechat zlomit. Osoba, která s vámi začne flirtovat, to myslí velice vážně. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V roztržitosti odmítnete nabídku, kterou vám jiní upřímně závidí. Neuškodí, když na sebe budete přísnější, v důležitých chvílích počítejte do sta. Partner přijde s problémem, který je třeba důkladně rozebrat. Obrňte se trpělivostí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Rozejdete se s někým, jehož rady vás opakovaně přivedou do svízelné situace. Díky přízni Venuše se konfliktu nemusíte bát. Pokud se chcete prosadit, musíte svému okolí jasně dokázat, že máte vlastní hlavu a rozum.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám