Hlavní obsah

Horoskopy na středu 13. srpna 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Běžet po rovině dovede i slepá kobyla

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Urovnáte spor s kolegou, s kterým jste si nedávno vjeli do vlasů. Pod nevybíravým tlakem šéfů přistoupíte na kompromis, který budete považovat za velkou nespravedlnost. Nebylo by divu, kdyby  vaše aktivita klesla k nule.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Odhalení původce vašeho nedávného neúspěchu bude spojeno s překvapením. Půjde o osobu, které jste věřili a považovali ji za vzor loajality. Prokážete však velkorysost, která vzbudí obdiv. Odvahu vás oslovit sbírá váš dávný ctitel. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Se zajímavou myšlenkou přijde soused nebo známý. Fakt, že jde o dobrou věc poněkud znehodnotí náročnost její realizace. Je nanejvýš aktuální zvážit další platnost jistého zákazu daného dospívajícím dětem. Pamatujte, že mají prázdniny.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Problémy budou s nadřízeným, který bojí ztráty funkce. Raději mu v ničem neodporujte. Nečekaný spád nabere odpolední milostná schůzka. Pokud nejste bez závazků, s nikým si nic nezačínejte. Cesta zpátky bude trnitá.  

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Ve firmě bude poměrný klid, mohli byste si zařídit pohodový den. Nenaleťte člověku, kterého pořádně neznáte. Bude vás navádět k pochybné investici.  Nemusí jít hned o podvod, ale mnohdy je mnohem nebezpečnější hloupý poctivec.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

O tom, jak si povedete v průběhu důležitého jednání, rozhodne vaše schopnost vyrovnat se s váháním a obstrukcemi druhé strany. Předem není nic ztraceno, budete dost přesvědčiví na to, abyste kohokoli zasypali pádnými argumenty.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Jste krok od uzavření výhodného obchodu nebo nadějné investice. Planetární konstelace je dobrá, takže zásadní bude váš první dnešní krok. Velice citlivě budete vnímat krásu opačného pohlaví. Snadno podlehnete flirtování a lichotkám.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Jsou chvíle, kdy není špatné tvářit se nezúčastněně a nechápavě. Když to dokážete, přežijete zmatky ve firmě bez citelnější úhony. Hlavně nedostanete další úkoly. Váš program mohou změnit potíže příbuzného nebo přítele.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Budete-li na lidi kolem příliš nároční, těžko najdete někoho, kdo by vašim přemrštěným požadavkům vyhovoval. Nepříjemného závazku vás zbaví něčí velkorysost nebo prostě jen slabší chvilka. Nestyďte se toho okamžitě využít.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

S ničím nespěchejte, nikoho nepopohánějte. Přiděláte zbytečné starosti sobě i jiným. Nastalý zmatek vyvede všechny z rovnováhy. Platí to v zaměstnání i ve společnosti kamarádů a známých. Než něco uděláte, počítejte do sta.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Máte sklon přeceňovat objektivní podmínky. Pokud budete nadále trvat na svém plánu, budete se muset pořádně otáčet. Jistá událost vás přiměje změnit názor na někoho, koho jste zatím nepovažovali za rovnocenného soupeře.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vaši radu a pochopení si překvapivě vyžádají starší děti. Hovořte s nimi jako kamarádi. Spoléhat na rodičovskou autoritu je ošidné. Je čas srovnat tempo návalu práce a nutnosti odpočinku. Nehrajte si na hrdinu, zvolněte krok.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám