Hlavní obsah

Horoskopy na středu 13. května 2015

Novinky, sojka

Bačkora zůstane bačkorou, i když je zlatem vyšívaná

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Z porad a schůzí odcházejte jako poslední, vyhnete se tím nepříjemnému překvapení. Nemáte představu, co by o vás někteří lidé napovídali. Budete-li na cestách, potkáte budoucí lásku. Stačí se osmělit a oslovit ji.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pokud budete i nadále ignorovat drobné pracovní a zdravotní problémy, přijde chvíle, kdy vás položí.  S několika prvními si můžete poradit už dnes. Máte schopnost snadno si získat ochotné a hlavně nezištné pomocníky.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dostanete se do řečí, ale okamžitě podniknete rázné kroky k tomu, abyste jim zamezili. Překvapí vás, kdo je šíří. Půjde o osobu, které jste dosud bezezbytku věřili. Objeví se první signál hlásající možnou změnu bydliště.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pokud se vám podvědomě nechce na nějaké setkání či schůzku, nikam nechoďte, ale nezapomeňte se omluvit. Chcete-li navázat novou známost, nebojte se popustit uzdu fantazii. Na běžné nabídky není nikdo zvědavý.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Čeká vás zajímavé setkání, které změní váš názor na jednu neodvratnou změnu. Objeví se rovněž možnost získat novou práci. Znamenalo by to však nutnost dost dlouhého dojíždění a velkou ztrátu času. Nejspíše necháte vše při starém.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zvýšená vitalita a intelektuální forma vám umožní dokončit táhnoucí se záležitost. V některých případech se nevyhnete sporu s přítelem nebo starším příbuzným. Jinak pro vás budou konflikty a vypjaté situace příjemným rozptýlením. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dostanete pozvání na schůzku, k vodě, do kina nebo na jinou zajímavou akci. Nic divného, kdybyste práci odstavili na vedlejší kolej. Mějte v pořádku všechny doklady, kontrola může mít podobu šéfa, berního úředníka nebo dopravního policisty.  

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nejvíce času a energie posvětíte nákupům. Zmocní se vás pocit, že potřebujete lépe vypadat a tudíž si doplnit šatník. Někomu se líbíte a delší dobu vás se zalíbením sleduje. Chybí mu však odvaha, aby vás přímo oslovil. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vypořádáte se s něčím, co vás znepokojovalo. Pozor, abyste to hned nešli oslavovat. Po vystřízlivění by byla vaše radost poloviční. Dlouhou diskusi v rodině může vyvolat večerní telefonát. V lůžku se budete dlouho převalovat z boku na bok.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pocítíte velkou únavu a jen těžko se soustředíte na povinnosti. Bude lepší jít se projít nebo se na chvíli natáhnout. Budete-li se přemáhat, naděláte spoustu chyb. Nesedejte za volant v pozdních večerních hodinách.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nemá smysl stavět se proti chystaným změnám. Jsou nezvratné a jenom si zbytečně naděláte nepřátele, nebo přijdete o sympatie slušných lidí. Nálepky buřiče a neodpovědného kritika byste se zbavovali těžce a dlouho.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Někdo, koho dnes potkáte, se vám zalíbí na první pohled. Nemusíte ho začít hned uhánět. Při druhém, podrobnějším pohledu zjistíte, že jste měli vlčí mlhu. Práce vás bude natolik nudit, že si začnete hledat jinou.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám