Hlavní obsah

Horoskopy na středu 12. července 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý chce dlouho žít, ale nikdo nechce stárnout

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vymstí se vám zaváhání v jisté důležité záležitosti. Překvapivě přístupní však budete objektivní kritice a vděčně přijmete užitečné rady. Potíž však spočívá v tom, komu můžete či nemůžete věřit, na koho se lze spolehnout.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

S odstupem se v práci i doma postavíte k různým novinkám. Reakce okolí vám však rychle dá poučnou lekci, takže takticky couvnete. Jen s přemáháním dokončíte jistou povinnost. Mohou vám dojít potřebné síly.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nedejte si namluvit, že jste někomu něco slíbili, nebo snad dokonce podepsali. Ve všech případech žádejte hmatatelný důkaz. Dráha Saturnu odráží četné složité situace. Jisté je, že všechny nemohou skončit dobře.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nezbavujte se odpovědnosti a neodbývejte povinnosti. Konkurence a rivalové se zatím neprojevují, ale stačí drobné zaváhání a dají o sobě nepříjemně znát. Naštěstí budete mít obě oči otevřené a jen tak se překvapit nedáte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Seberete odvahu a postavíte se člověku terorizujícímu vaše okolí. Bez ohledu na výsledek se výrazně zvýší vaše autorita a získáte spoustu sympatií. Včetně lidí, kteří vás dosud nemuseli. Na lepší časy se blýská ve vztazích s příbuznými.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Slušný výdělek vám zajistí iniciativa a vytrvalost v tom, co jiní vzdali. Stmívá se nad vaším románkem. Je-li váš miláček zadaný, bude dělat drahoty. Pozor při výběru restaurace. Všímejte se nejen jídelního lístku, ale i vzhledu personálu. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Čeká vás hodně práce a povinností. Úspěch záleží v první řadě na správném pochopení situace a atmosféry. Určitě byste kvůli tomu neměli zapomínat na příjemnější stránky života. Prospěla by vám nějaká zajímavá cesta.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Konstelace Luny s Marsem vybrousí vaši intuici natolik, že stačí nepatrný náznak a díky skvělému odhadu máte úspěch jistý. Věčně pochybující známí se nestačí divit. Výrazně se zlepší zdravotní stav příbuzného, o kterého si děláte starosti.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zaměstná vás náročný partner a realizace nápadů neposedných potomků. Rozhodně ale nedovolíte, aby si z vás někdo dělal soukromého bankéře. Nezadané začne obletovat někdo, kdo si nedělá svědomí z porušování dobrých mravů.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Na společenské nebo firemní akci navážete kontakt, který vám pomůže s rozšířením profesionálních možností. Otrávit vás může nečekaná složenka nebo faktura. Spoustu času vám zabere rodinná diskuse týkající financí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Potíže budete mít s dodržením plánovaného programu a dochvilností. Důsledkem budou chyby a hádky s různými lidmi. Už vůbec se vám nebude chtít do plnění nudných úkolů. Mladší ročníky čeká partnerská krize.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pohyb Jupiteru přináší starosti s dospívajícími dětmi. Stačí jedna nevinná poznámka na adresu jejich kamarádů nebo nového partnera a bude zle. Jak už to ale bývá, na váš názor stejně moc nedají. Přinejmenším vás vyslechnou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám