Hlavní obsah

Horoskopy na středu 1. března 2017

Novinky, sojka

Člověk nebývá vždy tentýž v každý čas

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Sejde ze schůzky, od které jste si dost slibovali. Bylo by pochopitelné, kdyby vás to rozladilo, ale musíte se ovládnout. Snad vás uklidní představa, že se dostanete k informacím, které znásobí vaše šance na vyřešení jistého problému.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zaujmete člověka, který má možnost urychlit vaši kariéru. Záleží jen na vás, jestli toho dokážete využít a jak daleko se posunete. Těžká domluva bude s dětmi, které si našly nevhodné kamarády. Tady pouhá domluva nezabere.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Odsoudit někoho není těžké, ale zůstává otázka, jestli si tak přísnou reakci zaslouží. Máte sklon k ukvapenému zatracení každého, kdo se vám z nejrůznějších důvodů znelíbí. Právem se strachujete o osud své nedávné investice.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Sladit plnění pracovních povinností se soukromými nebude snadné. Obojí vyžaduje spoustu času a ten vám bude utíkat mezi prsty. Luna doporučuje upřednostnit rodinu. Následky případně roztržky s partnerem by byly bolestivé.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Ochabne váš zájem o jistou finanční nebo obchodní operaci. Někteří společníci nebo klienti to ponesou velice těžce. Očekávají od vás větší vstřícnost a podporu. Nejde o malé peníze a tak na vás budou zlí.   

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Obrátí se na vás přítel, který má problémy a je si jistý, že byste mu mohli dát cennou radu. Přivede vás do úzkých a asi ho zklamete. Bohužel odmítne uvěřit, že nejste vševědoucí. S velkou pravděpodobností na čas ztratíte kamaráda.  

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Hodně schlíplý bude šéf potom, co poukážete na několik jeho chybných rozhodnutí. Zpočátku vám bude spílat a zapírat, ale až pozná, že víte víc, než říkáte, stáhne se a dá vám pokoj. Nehádejte se s rodiči a prarodiči, mohou mít pravdu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zajímavý objev uděláte v dávno odložené korespondenci. Nyní jde o to, jak toho využít. Šikovný nápad vám vnukne na své dráze Jupiter. Nesmíte váhat, hned se dejte do jeho realizace. Na dosah ruky máte velký úspěch.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Roste řevnivost mezi kolegy. Dělejte, že jste nic nezaregistrovali a držte se v pozadí. Vaše chvíle přijde v okamžiku, kdy se do sebe otevřeně pustí. Nadřízeným se předvedete jako skvělý diplomat a nadějný organizátor.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Málo platné, ale dnes toho moc nestihnete. Velkou část pracovní doby strávíte lelkováním a lehkým podřimováním. Doufejte, že vás nikdo nepřistihne. Z práce běžte rovnou domů. Potřebujete kvalitní, dlouhý odpočinek.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Opakovaně na vás zapůsobí půvab jisté osoby opačného pohlaví. Tentokráte si však dodáte odvahu a učiníte rázný krok k vzájemnému sblížení. Příznivé podmínky k tomu vytváří postavení Uranu s Lunou. Dlouho však nepotrvá.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Téměř nevyhnutelně se rýsuje konflikt s hrabivým a lakomým příbuzným. Jeho nehorázné požadavky vás natolik rozpálí, že si nebudete brát servítky a od plic si s ním pohovoříte. Samozřejmě, že se urazí, ale to bude jen dobře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám