Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 30. prosince 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opatrní zřídkakdy zbloudí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dostanete informaci, kterou jste chtěli znát už před svátky. Vyjasní se věc týkající se blízké osoby. Vaše obavy o její budoucnost jsou zbytečné. Dostane se vám dalšího uznání za vánoční dárky.  Nevstupujte na váhu, mohl by to být šok.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vzdálený příbuzný se bude dost neomaleně pídit po příčině toho, proč jste ho nepozvali o svátcích na návštěvu. Po chvilkových rozpacích mu nabídnete hned několik vynalézavých výmluv.  Vrátíte se k myšlence požehnat starý rok doma.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Značnou nelibost vzbudíte u osoby, u které se přihlásíte se o něco, co vám právem patří. Může jít o šéfa, obchodního společníka nebo souseda. Pokusí se vás odbýt, ale s dnešní podporou Marsu s vámi nikdo nehne.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Milý vzkaz způsobí, že se budete cítit jak na růžovém obláčku. Svět vám zkrásní a všichni kolem se budou zdát milí a vstřícní. Vaše krásné představy vám kupodivu nikdo nenaruší, ani vám neublíží. Možná se svět lepší.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Myšlenky na práci se vám budou vyhýbat obloukem a sami od sebe se do ničeho nepohrnete. Ostatně, i kdybyste nakrásně chtěli, těžko budete hledat nezištné pomocníky. Malou generálku na zítra absolvují starší ročníky.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Znásobí se problémy, které máte s moderní technikou. Bude-li to jen trochu možné, vůbec nevstupujte do místností, kde jsou umístněny náročné přístroje. Dlouhý večer váš čeká s vaší láskou. Původně plánované krátké setkání se protáhne.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nepřehánějte to s alkoholem, jedna sklenička navíc a lítáte v maléru. Nejde ani tak o laškování s kolegy či známými, jako o vaši prostořekost a sžíravou ironii.  Narazit můžete i u docela cizích lidí. Dohodněte se s partnerem, jinak se pohádáte.  

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zaskočit, ne-li rozladit, vás může známý, který náhle zruší slibovanou velkou oslavu. Náhradní řešení, s kterým přijde partner, nebude od věci. Vyrazit si na silvestrovskou tancovačku a bavit se jako za mlada. Přemýšlejte o tom!

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Ještě dopoledne budete veselí, samý vtip, ale postupně začnete propadat jisté melancholii. Představa, kolikátého už budete vlastně slavit Silvestra, ve vás vyvolá řadu protikladných vzpomínek, hezkých i méně příjemných.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Možná od vás bude chtít někdo zázraky, ale má smůlu. To si měl vzpomenout dřív a něco nabídnout. Co půjde, to uděláte, ale rozhodně se nenecháte vyprovokovat k neuváženosti. Třeba porušení předpisů a podpisu nepravdivých údajů.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pozor na tendenci objímat se a líbat s každým, kdo vám bude trochu sympatický.  Konkrétní hrozbu v sobě skrývá zejména bratření se s náhodně poznanými cestujícími a hosty ve vinárnách a  restauračních zařízeních.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Prokážete obdivuhodný smysl pro povinnost. Dokud neodstraníte všechny resty, žádné zábavy se nezúčastníte. Podobně přísní budete i doma. Partner a děti z vás mohou být chvíli nervózní, ale nakonec vám se vším pomohou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám