Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 22. dubna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Se stářím v nás přibývá pošetilosti i moudrosti

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Trend zlepšování příbuzenských vztahů bude postupovat rychleji poté, co tchýni, strýce či bratrance pozvete na víkendovou návštěvu. Partner má možná o víkendu jinou představu, ale když mu všechno vysvětlíte, pochopí to a vyjde vám vstříc.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Než vyrazíte na chalupu nebo na výlet, nezapomeňte si spočítat hotovost. Luna s Merkurem předpovídá, že peníze budete potřebovat. Opatrně za volantem. Výdaje za porušení dopravních předpisů by byly zcela zbytečné.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Za své vezmou naděje, že se známí nebo příbuzní nechají opít rohlíkem a s klidem přijmou vaše slova, že brzy po příjezdu musíte zase odjet. Mají velké starosti a chtějí se o ně s vámi podělit. Nebuďte sobečtí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dojdete k nezlomnému přesvědčení, že když to nejde s jistým člověkem po dobrém, půjde to po zlém. Potíž je v tom, že vám role bubáka ale vůbec nesedne a váš tradiční rival nebo nepřítel své chování stejně nezmění.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Planety přejí nešťastně zamilovaným. Nabízí vám šanci upoutat zatím nedosažitelný idol a všechno změnit k lepšímu. Základem úspěchu jsou odvážné a hravé nápady. Práce na chalupě budou stát kvůli nespolehlivému řemeslníkovi.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pokud chcete vyjít s dětmi, bude nutné jim vycházet víc vstříc. Nesmíte je chtít vodit za ručičku, potřebují větší volnost a prostor k realizaci vlastních plánů. Vzpomeňte si na své mladí, určitě jste nebyli jiní.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zkusíte štěstí u osoby, která nedávno odmítla vašeho přítele nebo známou. Otázkou je, zda se vám opravdu líbí nebo jestli si jen nechcete ověřit své charisma. Paradoxně dopadnete hůř, když uspějete. Nechtějte ji vážně rozzlobit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Při sportu se nemusíte bát žádného soupeře. Na co nebudete mít fyzicky, to zvládnete psychicky. Rychle přijdete na to, čím protihráče rozhodit a vyprovokovat. Počítejte však s tím, že zrovna v dobrém se nerozejdete.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Tam, kam vás postaví, tam vás také najdou. Jako byste ztratili obvyklý elán, Bez ohledu na věk a pohlaví vám bude lépe doma s knihou nebo u televize. Prostě nemáte svůj den, do ničeho se nenuťte a počkejte, až vám bude líp.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Opakovaně vás vytočí dospívající potomci. Zvláště alergičtí budete na některé jejich kamarády. Mars radí nechat si negativní emoce pro sebe a snažit se ovládnout, třeba i pochopitelný hněv. V opačném případě u vás bude dusno.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Docela nepříjemné chvíle vás čekají v případě, že přijdete k přátelům nebo příbuzným, kterým jste něco slíbili, ale nic z toho jste nesplnili. Asi si dokážete představit jejich zklamaný výraz. Dobře po těle vám rozhodně nebude.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Důsledně kroťte svůj dnešní sklon k rychlému až ukvapenému plnění nahromaděných povinností. Zvláště nebezpečná by pro vás byla zbrklost za volantem, urputná snaha dorazit na určité místo v co nejkratší době.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám