Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 18. února 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Láska je schopnost najít shodu v odlišném

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Rozhodit by vás mohlo hned po ránu zvonění mobilu nebo rovnou u dveří. Reagujte s klidem, nepodléhejte panice. Půjde o někoho z příbuzných, přátel nebo sousedů. Nic se nejí tak horké. Vyslechněte je a dělejte si svoje.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neokřikujte netrpělivé a neposedné děti. Prostě se těší na dnešní program a společně strávené chvíle. Mělo by vám to spíše lichotit. Odložte všechny domácí práce a z domu vyjděte, co nejdříve. Domů se všichni vrátíte jako znovuzrození.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nabiti kosmickou energií můžete hory přenášet, neexistuje nic, co byste dnes nedokázali. Nebojte se stanovit si náročné cíle a program. Čas dnes není vaším pánem, dokážete split všechno, co jste si předsevzali a ještě něco navíc.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Náhodně potkaný známý se vám pokusí nakukat pořádný nesmysl. Neztrácejte s ním drahocenný čas, nedovolte mu, aby se rozpovídal. Nic moudrého z něho stejně nevypadne. Kdyby se urazil, nic se neděje. Podobných hlupáků je na světě víc.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Na rozdíl od jiných lidí vás rozmary počasí nechají v klidu. Dokážete si s nimi vynalézavě poradit nebo se jim alespoň přizpůsobit. Vaše jednání určuje nezměrná snaha udělat to nejlepší pro děti i partnera. Bude se vám dařit.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Přátelé vás uvedou mezi nové, sympatické lidi. Zlepší se vám nálada a možná se osmělíte a navážete pár slibných vztahů. Nemusí jít jen o vztah s osobou opačného pohlaví. Někdy je přátelství cennější. Nepromarněte šanci.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nejednou budete mít příležitost vyzkoušet si schopnost zacházení s penězi. Některé nápady vašich rodinných příslušníků mohou být poměrně nákladné. Jde o to najít odvahu a včas jim je rozmluvit. Neváhejte zvýšit hlas.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Sveřepost s jakou budou starší děti hájit své kamarády, by vás měla varovat, že není vhodné jim určovat, s kým se mohou a nemohou stýkat. Připusťte si, že je to výhradně jejich věc. Asi to pro vás nebude snadné.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pozoruhodný bude váš sportovní zápal a soupeřivost. Pozor, abyste to nepřehnali. Chuť něco dokázat a předvést se v nejlepším světle je jedna věc, a reálné možnosti druhá. Mars varuje před příliš optimistickým hodnocením svých sil.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Náročná role soudce dětských hádek a soupeření čeká rodiče školou povinných dětí. V každém případě je nutné zůstat nad věcí, a rozhodovat naprosto nestranně. Hrozí nebezpečí, že se shodíte zjevnou podporou jedné strany.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Potěší vás oddanost vaší lásky. Celý den bude přemýšlet jen o tom, jak a čím vás potěšit. Důležité je, že jí nezůstanete nic dlužní a bude jí oplácet stejnou mincí. Nečekaně, zřejmě k večeru, se s malou prosbou objeví příbuzní.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Podivnými dotazy vás zahrnou přátelé, kteří mají problémy v citových vztazích. Jejich důvěra by vám měla lichotit, ale ne svazovat. Pečlivě zvažte, jestli s nimi můžete hovořit na rovinu. Často se stává, že lidé pravdu neunesou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám