Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 16. července 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Umírněnost v blahobytu a štěstí je buď obava z pomluv nebo strach o dobré bydlo

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Kdyby vás někdo žádal o pomoc, nedělejte drahoty a vyjděte mu. Dráha Neptunu napovídá, že neuplyne mnoho vody a požádáte pro změnu o zásah jistou osobu vy. Spát dnes půjdete unavení a hodně pozdě.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nepřehánějte to s přípravami dnešní akce. Konstelace Uranu se Saturnem napovídá, že mnohé bude úplně jinak. Při práci na zahradě nelezte po výškách a nepřepínejte síly. Snadno přijdete k zcela zbytečnému zranění.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nepříliš dobře se budete cítit ve společnosti, kde neznáte moc lidí. Zůstaňte v klidu, nikdo po vás nechce, abyste je bavili. Věnujte se partnerovi a známým a po chvíli se osmělíte. Jisté rozčarování způsobí zamilovaným první schůzka.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Držte se zpátky, pohádat se můžete nejen s cizím člověkem, ale rovněž s někým, koho máte vlastně rádi. Přestože planety jsou v poměrně slušném postavení, nepodceňujte rady zkušenějších přátel a příbuzných. Pozor u krbu nebo jiného otevřeného ohně.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Setkání nebo návštěva, které se vyhýbáte, budou překvapivě příjemné, plné milých zážitků. Hodně k tomu přispějete taktním jednáním a jemným humorem. Na silnici se nedejte vyprovokovat neukázněnými řidiči.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Originálním nápadem překvapíte nejen okolí, ale i sami sebe. Znamenalo by to rozloučení s jednou vaší představou. Intuitivně se tím však vyhnete situaci hrozící ostudou. Ve společnosti nebude snadné uhlídat rozdováděného partnera.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nečekaná povinnost vám na čas znemožní plně se věnovat zálibám a koníčkům. Ponesete to dost nelibě a projeví se to zvýšenou nervozitou a popudlivostí. Jupiter varuje, že můžete nechtěně naštvat i staré přátele.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Soustředíte se hlavně na partnera, poněkud rozpačitého z vašeho chování. Lhostejno, jestli jde o staré hříšky nebo něco ze včerejška, dočká se vaše snaha ocenění. Umírněnost a ohledy na současnou kondici vyžadují fyzické aktivity.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Známí nebo sousedé vám ani dnes nevrátí to, co si od vás již předčasem půjčili. Nezdá se, že byste to hodlali dále tolerovat. Pohyb Saturnu silně podněcuje váš sklon ke zkratkovitému jednání. To nemusí dopadnout dobře.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Ať už budete něco prodávat nebo kupovat, smlouvejte a přehánějte. Máte velkou šanci naplnit si peněženku. Předvedete se jako prohnaný byznysmen. Novou lásku si získáte rafinovaným slibem několika společných dní daleko od lidí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Zdržte se jednoznačného stanoviska k problému, o kterém vášnivě diskutují všichni kolem. Nijak si tím neposloužíte. Venuše s Jupiterem dají novou náplň vašemu milostnému vztahu. Chystáte-li se na výlet, nepřepínejte síly.  

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ozvat se mohou známí z loňské dovolené. Zvažte jejich nabídku, přinejmenším víte, do čeho byste šli a co vás může čekat. Důležité je, abyste nepřecenili své možnosti. Luna vás podrží, ale jsou věci, do kterých je lepší se nepouštět.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám