Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 10. února 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zrcadlo je lepší než celá řada portrétů našich předků

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Planety vám vytvářejí prostor k navázání strhující známosti. Stačí být víc mezi lidmi a nikoho nesoudit jen podle visáže. Budete-li na cestách, zabrnkají vám na nervy porouchané auto, zpoždění vlaku nebo pomalý autobus.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Díky vaší nezištné pomoci se známí zbaví starostí, se kterými si už opravdu nevěděli rady. Získáte oddané přátel, na které se můžete v budoucnosti spolehnout. Oběd nebo večeři s partnerem vám může pokazit nečekané setkání.

BLÍŽENCI( 22.5. – 21.6.)

Každou chvíli vás bude někdo vyrušovat a obtěžovat. Pokud se hodláte pustit do práce, vypněte si mobil a odstupte od internetu. Nakonec vám asi stejně nezbude nic jiného, než se někde zamknout nebo zvýšit hlas.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Náladu na spory a hádky určitě nemáte, ale kdyby si o ně někdo řekl, vyhýbat se jim nebudete. Zastavit vás může jen zásah partnera nebo odrostlých dětí.  Zvláště alergičtí budete na nevrlé číšníky a arogantní osoby v uniformě.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nemusíte všechny své problémy a dilemata řešit sami. Od čeho máte přátele a rodinu. Budete mile překvapeni tím, jak ochotně se jich ujmou. Hodně pozornosti věnujete dětem a podstatně mladším osobám. Mají se od vás čemu naučit.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Je před vámi spousta práce a všechno bude nutné dělat v poklusu. Připravte se, že vyjdou najevo staré resty a opomenutí. Jupiter radí dát si po poledni pohov a jít se projít. Jinak ztratíte spoustu psychických sil.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Snažte se všechno dotáhnout do konce a vykažte se mimořádnou iniciativou. Stojí za to, chytit se cizích nápadů. Rozhovor na zdánlivě nezajímavé téma, se ukáže být zdrojem cenných informací. Bez řečí uděláte to, o co vás partner požádá.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Důsledně se vyhýbejte pesimistům a věčně žehrajícím známým. Jste plní pozitivní energie, která by mohla přijít nazmar. Na chalupě a na chatě se nesnažte strhnout všechnu práci ještě do odjezdu. Druhý den nevstanete z lůžka.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nedáte-li si pozor a podlehnete rodině, zvláště tchánovi a tchýni, navalí na vás tolik práce, že budete rýt nosem v zemi.  Snad, s pomocí Marsu, dokážete v kritickou chvíli říci jasné dost. Planetární konstelace přeje nalezení ztracených věcí.

KOZOROH ( 22.12. – 21.12.)

Skvělou zábavu slibuje oslava nebo večírek u známých. Můžete být zadaní, ale půvabům jisté osoby stejně neodoláte. Maximálně se proto snažte, aby se toho nevšimnul partner. V opačném případě bude oheň na střeše.

VODNÁŘ ( 22.12. – 20.1.)

Psychicky oslabeni budete ochotní věřit všemu, co vám kdo napovídá o snadných možnostech rychlého zbohatnutí.  Samozřejmě jde o tlachy, kterým nemůžete věřit.  Postavení Merkuru s Marsem vám ztěžuje koncentraci.

RYBY (  21.1. – 20.2.)

Noc bude horká a bouřlivá, ale během dne partnera pořádně potrápíte svojí náladovostí a náročnými představami. Měli byste se držet zpátky a nechtít všechno naráz. Zlehka a nenápadně to půjde také a mnohem spolehlivěji.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám