Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 23. ledna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úspěšní lidé mají velké štěstí, jen se zeptejte těch neúspěšných

Článek

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Se šéfem se dá vyjít po dobrém, jenom mu nesmíte hned po příchodu do práce nějak vehementně odporovat. Kolegové, kteří si to neuvědomí, nedopadnou dobře. Poněkud nesví se vrátí ze školy nejmladší potomci.

BÝK (21. 4.–21. 5.)

Nesmíte se zpozdit na žádnou schůzku ani poradu. Na pořadu dne budou záležitosti, které se vás hluboce dotýkají. Hodí se vám schopnost pohotově najít potřebné argumenty. Nepodceňujte počínající bolesti. Zajděte k lékaři.

BLÍŽENCI (22. 5.–21. 6.)

Zaskočí vás popudlivá reakce známého, kterému se pokusíte podat pomocnou ruku. Zdá se skoro jisté, že vám neříká pravdu a něco skrývá. Mars varuje před problémy, do kterých se můžete dostat vinou neupřímných sobeckých lidí.

RAK (22. 6.–  22.7.)

Pamatujte si, kam co uložíte. Nepotrvá dlouho a budete muset nějakou věc nebo poznámky rychle najít. Každá minuta bude drahá. Za každou se cenu se musíte vyhnout hádce s dospívajícími dětmi. Dnes vás ještě nepochopí.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Jistá šťastná rodinná událost vám udělá velkou radost a přinese příjemné vzrušení. Pocítíte se opravdu potřební a nezastupitelní. Po několika týdnech drobných nedorozumění přijde konečně dlouho očekávaná harmonie.

PANNA (23. 8.–22. 9.)

V poslední době jste měli spoustu povinností, které jste nedělali jen za sebe, ale i za některé kolegy. Poradili jste si s nimi dokonale.  Nedivte, když na vás začnou klást vyšší nároky než na ostatní. Odměna bude stát za to.

VÁHY (23. 9.–23. 10.)

Planety vám přejí. V práci i ve společnosti uděláte dojem laskavým chováním a smyslem pro humor. Uspokojivý by měl být i váš zdravotní stav. Bez nějakého mimořádného úsilí se zbavíte hezké řádky nadbytečných dekagramů.

ŠTÍR (24. 10.–22. 11.)

Nečekaně uspoříte nemalou částku. Stálo by za to schovat ji na zimní dovolenou. Trochu luxusnější odpočinek si plně zasloužíte. Při flirtování se vyhýbejte zadaným osobám. Mohlo by se stát, že jejich protějšky jsou žárlivé a agresivní.

STŘELEC (23. 11.–21. 12.)

Hlídejte si jídelníček. Nekupujte podezřele vyhlížející potraviny. Neriskujte žaludeční potíže. Na nervy vám zabrnká zatvrzelost kolegy, který hrubě odmítne všechny vaše zlepšovací návrhy. Potřebujete pít víc ovocných šťáv.

KOZOROH (22. 12.–20. 1.)

Cítíte-li únavu, klidně zvolněte pracovní tempo. Ničit si kvůli kariéře zdraví nemá smysl. Budete-li se chovat nenápadně, nikdo to neznamená. Mladší ročníky budou až přehnaně prožívat neúspěchy v milostných vztazích.

VODNÁŘ  (21. 1.–20. 2.)

Dostanete se do situace, která ve vás vyvolá živé vzpomínky na jistou nepříjemnou událost z minulých týdnů. Nebylo by divu, kdybyste ztratili hodně ze svého optimismu. Bylo by dobré zajít za kamarády a trochu se s nimi pobavit.

RYBY (21. 2.–20. 3.)

Radost ze setkání se starým známým vám pokazí jeho uštěpačné a nezdvořilé jednání. Rozhodně na sobě nenecháte dříví štípat z pouhé sentimentality. Pozor na nesmyslné utrácení. Zbytečně si naděláte problémy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám