Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 21. srpna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je-li cena příliš nízká, budeš snadno podveden

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Sladit pracovní a osobní záležitosti bude chvílemi nad vaše síly. Nelze vyloučit chybu v důsledku únavy. Všechna rozhodnutí je nutné pečlivě zvážit. Postavení Uranu s Jupiterem vám umožní zachovat si soudnost a objektivitu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Aura Luny naznačuje překážky a jistý neúspěch. Cestu k vysněnému cíly bude nutné načas přerušit. Počítejte s tím, že s některými lidmi budou potíže. Držet se zpátky by vás měla představa, co všechno je ve hře.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Jistého hlupáka se nezbavíte, dokud nezvýšíte hlas. Konfliktem může skončit odmítnutí zaplatit dohodnutou částku nešikovnému řemeslníkovi. Počítejte s tím, že svoje chyby a nešikovnost za žádnou cenu nepřizná.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Váš slibný rozjezd by ohrozilo vtipkování s někým, kdo nemá smysl pro legraci. Držte se proto zpátky a odpusťte si jadrnější poznámky. Je totiž téměř jisté, že s většinou povinností a úkolů si poradíte naprosto originálním způsobem.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nepřepínejte se, nejdříve důkladně zvážíte, co je a není důležité, co nehoří a může počkat. Relativně poklidnou atmosféru ve firmě naruší náladovost některých nadřízených a kolegů. Budou se předvádět a kdekoho hloupě kritizovat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Před spory o peníze jak v zaměstnání, tak doma varuje postavení Neptunu s Jupiterem. Nářek na jejich nedostatek by vám zatemnil mozek a brzdil vaše aktivity. Věřte si, všechny malé i velké potíže postupně překonáte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Náročných potíží vás zbaví osoba, která vám nabídne jak šikovnou radu, tak významnou pomoc. Byl by rovněž hřích, nevyužít dobré fyzické a psychické kondice. Pozor při kolektivních sportech. Při touze po vítězství se můžete zranit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zbavíte se zbytečných předsudků a obav, bude se vám dařit ve všech směrech. Odpoledne se naskytne příležitost významně si vylepšit stav bankovního konta. Postačí, když se budete naplno věnovat nabídnuté investici.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

V zaměstnání zaregistrujete náznak možných negativních změn. Zatím nic nekomentujte, ale buďte připraveni bránit své zájmy. Na povrch znovu vyplave záležitost, kterou jste považovali za vyřízenou. Zřejmě jste přehlédli nějakou drobnost.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Taktně a smířlivě zklidníte rozhádané kolegy či příbuzné. V druhém případě je k tomu přímo ideální společný oběd nebo večeře. V práci vám půjde hlavně o to, aby vypjatá atmosféra neznemožnila realizaci vašich plánů.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Postavení planet nabádá k opatrnosti při pracovních a obchodních jednáních i finančně náročných nákupech. Jindy spolehlivá intuice vás tentokráte zklame. Těžké to budou mít podnikatelé s novými partnery a zákazníky.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Chcete-li se vyšvihnout nad kolegy, musíte počítat s jejich bouřlivou odezvou. Se svojí troškou do mlýna přijde i vedení firmy. Šance, že se prosadíte, není malá, ale budete muset popustit uzdu fantazii a sebrat všechny psychické síly.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám