Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 2. května 2016

Novinky, sojka

Desetkrát opakované se začne líbit

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pořádně otrávit vás může mluvka, kterého máte naštěstí dávno přečteného. Neměl by proto být problém dát mu za vyučenou, nebo se s ním odmítnout setkat. Kvůli přehnané slušnosti si nepokazíte nadějný den.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Věnujte se rodině, dokažte dětem a partnerovi, že jsou pro vás naprosté jedničky. Svobodní jsou krok od nadějné známosti. Dozvíte se překvapivou novinku o mladším příbuzném. Zatím si ji nechte pro sebe. Mohli byste mu uškodit.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pozor na nepřiměřenou reakci na chování partnera nebo dětí. Jste dost netrpěliví a nemáte daleko k ostřejším reakcím. Kritickým momentem bude společný oběd nebo večeře. Zvláště trapné by to bylo ve společnosti cizích lidí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nenaříkejte na smůlu, za většinu nepříjemnosti si člověk může sám. Faktem však je, že planetární konstelace není zrovna ideální. Buďte opatrní, v kritických situacích naslouchejte radám někoho staršího a zkušenějšího.  

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nemůžete zapomínat na převzaté závazky. Konkrétně jde o slib rodině nebo příbuzným. Vaši lhostejnost vezmou hodně osobně a budou mít v lecčems pravdu. Šance, že u nich vy nebo dětí strávíte příští víkend, klesnou na nulu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Váš smysl pro odpovědnost oslabuje konstelace Uranu s Neptunem. Může dojít k tomu, že z malicherného důvodu odmítnete splnit nepříjemnou povinnost nebo slib. Najít věrohodnou záminku však pro vás bude hračka.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Velmi reálně se rýsuje odjezd na nějakou cestu. Těžko však říci, jestli vám přinese něco mimořádného. Dráha Merkuru sice dává menší naději na úspěch, ale museli byste se hodně snažit. Zaskočí vás utrápený výraz starších dětí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Rozumně hospodařte se svými i firemními penězi. Lákadel oslabujících vaši bdělost se objeví více než dost. Slabší povahy se mohou ocitnout v nezvládnutelné situaci. Vymstí se vám i malá chybička. Příbuzní přijdou s lákavým pozváním.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Hlavu vám zamotají problémy s placením účtů. Je pozdě litovat, že jste si včas prozíravě neodložili nějakou korunu stranou. Opět vám pomohou kamarádi nebo příbuzní, ale neuniknete dlouhému, nudnému kázání.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Stihnout můžete všechno, co si naplánujete, ale nesmíte se rozptylovat flirtováním. Ztíží vám to vyzývavé úsměvy atraktivní osoby z vaší blízkosti. Přátelé od vás něco potřebují, ale nechce se jim přiznat barvu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Zaměřte se na zlepšení své materiální situace, rýsuje se nadějná příležitost. Ztratit správnou orientaci můžete ve zmatku vyvolaném náhlým zkratem jinak rozumného člověka. Chcete-li získat místo na slunci, musíte na to úplně jinak.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Jste velice silní, neměla by pro vás existovat žádná nezpochybnitelná autorita. Spoléhejte na svůj instinkt a zkušenosti. Nesympatického nápadníka či únavnou ctitelku je třeba odmítnout diplomaticky. Mohou se mstít.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám