Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 17. února 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K tomu, aby uškodil, má dost sil každý

Článek

BERAN (  21.3. – 20.4.)

Nezanedbávejte péči o svoje peníze. Snadno by se mohlo stát, že přijdete o nemalou sumičku. Nevěřte slibům o rychlém zbohatnutí, vyvarujte se investování větších finančních částek. Počkejte na důležitou zprávu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

S chladnou hlavou stihnete všechno, co potřebujete. Vzpomenete si i na podrobnosti hodně starých slibů a předsevzetí. Potrápí vás partnerova žárlivost. Něco si usmyslí a těžko mu budete jeho smyšlené fantazmagorie vysvětlovat.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pečlivě a s předstihem si rozdělte čas na osobní a pracovní záležitosti. Nedejte se rozptylovat drobnostmi, propásnete šanci, jaká se nebude opakovat. Spoléhat můžete jen na sebe, cizí lidé vám moc nepomohou.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vyřeší se vaše citové dilema. Koncem dne už budete přesně vědět, jak na tom jste a komu dáte své sympatie. Ve firmě dojde k změnám, které uvedou celé osazenstvo do varu. Nemá smysl se vyhýbat diskusím a konfliktům.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Co si s příbuznými nevyříkáte dnes, bude hrozit konfliktem dál. Na cestě máte nějaké peníze, ale pozor, někdo si chce část přisvojit. Nelze vyloučit pletichy nepřátel, chtivost vzdálených příbuzných, ani hloupou náhodu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nadřízení vám nabídnou pamlsek v podobě povýšení. Líní a lehkomyslní kolegové vyvolají krizi, kterou můžete zažehnat jen vy. Pozor na milostné intriky osamělé osoby. Má s vámi sobecké plány a půjde si tvrdě za svým.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nápad odběhnout si z práce vyžaduje přípravu. Takové štěstí, že se toho nikdo nevšimne, mít asi nebudete. Planetární konstelace vás uspává a svádí k nečinnosti. Čilí budete jen v případě navazování nových známostí a flirtování.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Sympatie okolí si získáte smyslem pro humor a přirozenou bezstarostností. Podmínkou je, že od vás někdo nebude chtít něco, co by vyžadovalo větší námahu. Při jednání s berňákem a osobami v uniformě brzděte svoji fantazii.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Potěší vás starší děti, které vám v jisté záležitosti dají opožděně za pravdu. Jistě to oceníte, ale nijak se k tomu nevracejte. Máte-li namířeno do obchodu, bude vás to stát víc, než předpokládáte. Možná si to ještě rozmyslíte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Jste plní energie a bude to znát na každém kroku. Slušně, ale rozhodně se postavíte proti každému, kdo by si chtěl polepšit na váš účet. Pohyb Jupiteru varuje před příbuzným, který za vámi přijde s nesmyslným požadavkem.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vlivem negativních vibrací Neptunu propásnete nadějnou příležitost. Nemá smysl se tím zatěžovat, dnešek vám nabídne hned několik dalších zajímavých možností. Jenom nesmíte na všechno spěchat a být zbrklí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nabídku na změnu místa nebo nějaký obchod odmítnete z toho důvodu, že by to znamenalo častý kontakt s nepříjemnou osobou opačného pohlaví. Někdo vám vytkne, že byste se mohli zapřít a cynicky toho využít.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám