Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 10. července 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Méně se raduj, pak budeš mít i menší žal

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dnešek si vyžádá vaše plné soustředění a odhodlání vypořádat se s jedním nečekaným úkolem. Nepočítejte s pomocí kolegů ani známých. Setkáte se s lhostejností a neochotou. Nezbývá než spoléhat na vlastní síly.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

V zaměstnání se budete muset rozhodnout, zda vám více záleží na kamarádských vztazích s kolegy nebo na kariéře. Najít nějakou střední cestu raději nezkoušejte. Zvýšené nároky na váš čas a citový projev bude mít partner.

BLÍŽENCI ( 21.5. – 21.6.)

Váš pocit, že se nedá nic změnit, je mylný. Naopak, planety vám přejí, záležitosti dostanou vámi vytoužený směr. Chce to jen více snahy a hlavně odvahu. Nedejte se mýlit tím, že se pár lidí postaví proti vám.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

V práci spoléhejte hlavně na sebe a své bohaté zkušenosti. Kolektiv vás bude spíše rozptylovat a zdržovat. V milostných vztazích spoléhejte spíše na hlas srdce než rozumu. Máte totiž sklon k nevhodnému filozofování.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Potěší vás zlepšení finanční situace, ale jak už to bývá, porostou i vaše výdaje. Nezbude vám, než se trochu uskromnit, případně krotit choutky nejbližších. Při obchodních záležitostech nenápadně kontrolujte společníky.     

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nebojte se o problémech, které vás trápí hovořit veřejně. Nepřátelům tím vezmete vítr z plachet a přátelé vám rádi pomohou.  Rozhodně se vystříhejte pokusu manipulovat s lidmi. Nepotrvá dlouho a všechno vám vrátí i s úroky.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Projevy přízně si schovejte pro toho, kdo si je opravdu zaslouží. Nemusíte být zadobře se všemi.  Dostanete se do situace, kdy jen s velkým úsilím udržíte nervy na uzdě. Držte se přátel a partnera, v nouzi nejvyšší vás podpoří.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pokud hodláte podepsat nějakou smlouvu, nebo založit novou společnost, těžko byste našli vhodnější termín. Nepolevujte, dokud nedosáhnete svého. Přejí vám planety, okolnosti i lidé kolem.  Bude-li to nutné, pracujte bez oddechu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Malé i velké spory řešte bez použití silnějších výrazů. Pospěšte si s účasti na lákavých projektech. Vyžádáte-li si čas na rozmyšlenou, přestanou se vám líbit. Potřebujete někam zajít s přáteli a od srdce si zaláteřit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Šokuje vás známý, o kterém si myslíte, že nedokáže odvázat. Hlavně se s ním nesnažte držet krok. Byli byste několik dní naprosto mimo. Starosti vám přidělají dospívající děti rozhodnuté řídit se vlastní hlavou a představami.

VODNÁŘ ( 21.1.. –  20.2.)

Umění vidět do budoucnosti vyžaduje setkání se známým, který vám nabídne údajně nezištnou pomoc. Nesmíte mu lehkomyslně uvěřit. Vibrace Marsu předpovídají nemilé překvapení. Nevystavujte se nebezpečí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ochota s jakou se bez váhání postavíte za přítele nebo kolegu, by byla obdivuhodná pouze v tom případě, že si jste stoprocentně jistí, že jsou naprosto čistí. Nevyčítejte své lásce dobře míněné rady. Myslí to s vámi dobře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám