Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 31. července 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Člověk zemře pro peníze, pták pro jídlo

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Zdá, že vás okolnosti přinutí sáhnout hlouběji do peněženky. Vedle lákadel v obchodech váš čeká rovněž nemalá prázdninová investice. Nemá smysl lamentovat. Dříve nebo později se těmto výdajům stejně nevyhnete.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Soustřeďte pozornost na osobu, od které nemůžete očekávat nic dobrého. Na místě je opatrnost a nedůvěra. Nezveličujte nedostatky nové lásky staršího příbuzného. Hlavně nikoho nesuďte jen kvůli oblečení a účesu. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Známý vám dá tip na dobré místo se slušným platem. Klidně se zeptejte, proč ho nevezme sám. Nikam se nehrňte, takové rozhodnutí vyžaduje ověřená fakta. Nespěchejte s pitím horkých nápojů a jídel. Hrozí vám opaření.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nedejte se odradit počátečním chladem a nedůvěrou osoby, se kterou budete mít dlouhý rozhovor. Postupem času roztaje a vzájemná dohoda uspokojí obě strany. Nepouštějte se do oprav nad svoje síly a znalosti.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nepodceňujte dění v okolí bydliště. Dojde k něčemu, na co si musíte vytvořit vlastní názor. Nesnažte se bránit někomu v tom, co se mu zdá důležité. Později vás obviní z nepřejícnosti. Pokud chce jít hlavou proti zdi, je to jeho problém.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Po ránu vás čeká zajímavé setkání, věnujte mu pozornost. Záležitosti a osoby, o kterých uslyšíte, budou už brzy hodně důležité. Může jít o první krůček k uchopení výjimečné šance. Je načase zarazit řeči kolující mezi příbuznými.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Radost vám budou dělat malé i velké děti. Ani je nebudete muset příliš přesvědčovat, aby udělali to, k čemu je dlouho tlačíte. Vyvarovat se musíte žárlivosti, vyvolané partnerovým úspěchem v práci nebo ve společnosti. Mělo by vás to těšit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Marně byste se vyhýbali rozhovoru s člověkem, který vás už dlouho pronásleduje. Bude lepší mít to rychle za sebou. Možná budete překvapeni, co všechno se dozvíte. Přihlásí se váš dlužník a vrátí vám peníze, které jste mu půjčili.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Opustíte představu, kterou jste dlouho považovali za reálnou. Nejen vám, ale zejména rodině se uleví. S tím větší vervou se pustíte do uskutečňování reálných plánů. Rozzlobí vás chování známého, který vás začne hanit a pomlouvat.   

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nebudete mít nejlepší náladu, hned tak něco vás nenadchne a nezaujme. Pozor, abyste lidi ve svém okolí příliš neotrávili. Máte-li problémy se zdravím, je třeba zajít k lékaři a zahájit léčbu. Máte šanci na rychlé zlepšení zdravotního stavu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V souvislosti s nápadem dospívajících dětí máte plné právo se rozčílit. Planety však zároveň doporučují nadhled a objektivitu. Polovina šokujících názorů nemusí být z jejich hlavy. Zůstanete-li klidní, navzájem se lépe pochopíte.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vaše reakce na jistou záležitost neunikne pozornosti okolí. Všichni ji budou obsáhle komentovat. Má to důležitý význam pro rozhodnutí nadřízených ohledně vaší osoby. Dávejte si proto pozor na každé slovo a každý krok.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám