Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 28. srpna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Se lží se dostaneš na kraj světa, ale nikdy zpátky

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

V cizím prostředí, mezi neznámými lidmi se vyhýbejte hovoru o penězích a politice. Někdo vás může natolik vytočit, že zapomenete na dobré vychování. Trpělivost si vyžádá partnerova nedůtklivost, se kterou bude trvat na svých pravdách.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zvědavý, netaktní známý z vás bude tahat, kolik vyděláváte a kolik máte ve spořitelně. Ani vrozená slušnost vám nakonec nezabrání v tom, abyste ho rázně usměrnili. Klid a pohodu po rušném dni vám zajistí pobyt v milé společnosti přátel nebo rodiny.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Opatrně s nekritickým obdivováním lidí, kterým se daří. Není totiž vůbec jisté, jestli je to opravdu jen a jen jejich zásluha. Jistější je zůstat při zemi a řídit se vlastním rozumem a intuicí. Na úspěch je lepší si trpělivě počkat. 

RAK ( ( 22.6. – 22.7.)

Zklamání byste se mohli dočkat od někoho, koho léta znáte a docela mu věříte. Velký pozor na to, abyste nevzali za bernou minci neověřená fakta a lživé pomluvy. Šikovní, úspěšní lidé mají neustále všude mnoho nepřátel.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Velice opatrně našlapujte v blízkosti nadřízených. Nebylo by moudré dělat něco proti jejich vůli nebo snad dokonce nějaké naschvály. Mohli by vám docela znepříjemnit konec prázdnin. Zajímavý objev uděláte cestou z práce.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Mohlo by se stát, že rodina zatouží po nákladné cestě bez ohledu na stav vašich financí. Vysvětlit dětem a partnerovi, že na něco takového si budou muset počkat, neskončí nijak poklidně. Nelze vyloučit těžké dusno.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vyhýbejte se místům, kde se děje něco, čemu pořádně nerozumíte a nevíte, proč k tomu či onomu vůbec došlo. Saturn přináší řadu nepřehledných momentů. Bude-li vám nějaký nerozuma vytýkat pasivitu, nechte ho být.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Hrozí vám, že řeknete nahlas něco, co jste si měli nechat pro sebe. Naštěstí vás podrží Uran, ale i tak z toho budete mít pěkně zamotanou hlavu. Neberte vážně sliby týkající se financí. Naivně byste se těšili zcela zbytečně.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Při setkání, které nelze podcenit, padne poznámka, která vám poodhalí skryté tajemství kratší cesty k uskutečnění starého přání. Pozorně naslouchejte tomu, co vám kdo říká. Jsou lidé, jejichž rady mají skutečně cenu zlata.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Neriskujte, vyhýbejte se sporům a vůbec se raději držte v pozadí. Platí to jak v práci, tak na dovolené nebo ve společnosti kamarádů. Nejste v nejlepší kondici a snadno plácnete hloupost, která vás bude později dlouho mrzet.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

S pracovními výsledky budete spokojeni, ale potrápí vás nejasná budoucnost vaší poslední známosti. Pocit, že něco děláte špatně, by mohl silně brzdit rozlet vaší fantazie a brát vám potřebnou odvahu. Musíte se rychle sebrat.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Uzavřete záležitost řešenou s pomocí právníka. Na obzoru je obrat, který vám vrátí dobrou náladu a optimismus. Potěší vás vstřícnost dříve dost nerudného příbuzného nebo souseda. Hledat příčinu jejich proměny nemá smysl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám