Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 14. srpna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladým lidem se zdá, že peníze jsou to nejdůležitější v životě. Když zestárnou, vědí to už najisto.

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Počítejte s tím, že se během důležitého jednání strhne prudká hádka. Pokuste se zůstat stranou a nehrajte si na smírčího soudce. Vývoj událostí totiž vezme naprosto nečekaný, nepředvídatelný směr.  Nevěřte na šťastnou náhodu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Mohli byste se zranit při naprosto běžných, všedních úkonech. Hlídejte se a vyhýbejte se ostrým a křehkým předmětům. Některé povinnosti můžete rovněž odložit na zítřek. Pár dobrých nápadů vám vnukne večerní Luna.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Existuje reálná šance na vaše povýšení. Chce to zapomenout na zábavu a dát se tvrdě do práce.  Předveďte se před šéfem, jděte se s ním o něčem poradit a pochvalte mu kravatu nebo halenku. Nemějte zbytečné zábrany.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Rostoucí sklon k hádavosti vám nadělá potíže zejména v partnerských vztazích. Ve firmě se ještě udržíte, ale odreagovat byste se mohli chtít doma. Možná by vám pomohla dlouhá procházka a posezení se starým přítelem.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Přijde-li si k vám někdo něco vypůjčit, nejspíše peníze, klidně mu vyjděte vstříc. Žádná velká ztráta vám nehrozí a získáte si vděčnost člověka, který vám nezůstane nic dlužen. Nevybavujte se s kolegy, o kterých víte, že každého jen pomluví.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Venuše varuje před ukvapenou známostí. Vy i váš idol jste příliš silné osobnosti na to, abyste se nadlouho shodli. Přestože planetární aura přeje změnám, buďte realisty. Pečlivě zvažte, na co vám stačí síly. Nemá smysl riskovat prohru.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dávejte pozor, aby vás někdo neuhranul. Vyhýbejte se upřeným, uhrančivým pohledům a nenavazujte hovor s cizími lidmi. Vaši pomoc budou potřebovat nadřízení. Nenechte je čekat, iniciativa v pravou chvíli dělá zázraky.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Někdo vám sdělí něco nepříjemného. Užijete si své, ale přesto se pokuste zachovat klid. Pohyb Merkuru je dostatečnou zárukou, že se ze všeho dostanete. Otevřete se novým myšlenkám, máte šanci pochopit něco, co jiným dojde až později.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nechoďte za šéfem s důležitými věcmi. Není k tomu správná atmosféra. Málo platné, musíte si poradit sami. Na cizí rady nespoléhejte, budete mít smůlu na hlupáky, kteří se jen vytahují. Vzrušující chvíle ve dvou slibuje na večer Luna. 

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Předběhnete spolupracovníky a prosadíte se s novými návrhy. Šanci mají zejména technické talenty. Neprodlužujte setkání s bývalým kolegou, spolužákem či někdejší láskou. Půjdete-li si někam sednout, nestihnete se domů vrátit před půlnocí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pozor na nečekané kontroly, včetně dopravních. Snažte se celý den postupovat tak, aby se vám nedalo nic vytknout. Šance na to, že se chytře vykroutíte a nějak svůj chybný krok zdůvodníte, je naprosto minimální.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ráno si klidně dejte načas a věnujte se svému zevnějšku. Pozdní příchod do práce už nějak přežijete.  Několikanásobně smutnější byste byli ve chvíli, kdy potkáte někoho, kdo vás okouzlí na první pohled a chybělo by vám sebevědomí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám