Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 10 ledna 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vnější dokonalost má většinou zastřít vnitřní nedostatky

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vaše kariéra má díky konstelaci Jupiteru s Marsem zelenou, ale musíte převzít větší odpovědnost a jednat samostatně. V některých případech se vám bude zdát riziko natolik nepřiměřené, že se možnosti postupu zaleknete.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zarmoutí vás chování osoby, které jste věřili a měli jí rádi. Nemá smysl kvůli tomu věšet hlavu. Něco takového se občas přihodí. Navíc je skoro jisté, že není to naposledy. Z deprese vás dostanou nápady dětí nebo vnuků.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pokusí se k vám vrátit bývalá známost, možná že i vy si na ní někdy vzpomenete a nebyli byste za jistých okolností proti. Venuše však naléhavě varuje před tím, že může mít své tajné, hodně sobecké cíle. Nezahrávejte si s ohněm.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Merkur přináší nutnost vrátit se k záležitosti, o které jste se domnívali, že už o ní neuslyšíte. Dost vás to otráví a nebude s vámi řeč. Osoba, které nadbíháte se nechá zlomit a pokud vymyslíte atraktivní odpolední program půjde s vámi.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nesmíte podlehnout negativním vibracím Saturnu. Vaše lhostejnost a arogantní přístup ke kolegům by měly ošklivé následky. Nečekané ochlazení vztahů se sousedy bude mít příčinu v nějaké pomluvě. Je třeba vyčistit atmosféru.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nemusí se vám vyplatit podceňování partnera a jeho přehledu o vašich aktivitách. Pokud máte podezření, že by se mu nelíbily, musíte dnes sekat mimořádnou dobrotu. V méně vábných restauracích kroťte chuť k jídlu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nemusíte se znepokojovat, vše běží normálně, i když pár lidí se na vás bude dívat skrz prsty. Díky auře Luny stojí ti vlivnější na vaší straně. Starosti vám přidělá napůl vyděračský telefonát nebo vzkaz bývalé lásky.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pohyb Venuše vám zajistí potřebnou rozvahu a přehled ve vypjatých situacích. Zvláště kritický bude váš spor s partnerem. V žádném případě ho nemůžete tlačit do kouta. Musí mít pocit, že o svých záležitostech si rozhoduje sám.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Známí vám vytknou předčasný pesimismus, ale o několik hodin později už vám dají zapravdu. Někdo z vašich blízkých uvažuje o odjezdu na dalekou cestu. Může vám to způsobit bolest, ale neměli byste být sobečtí a myslet jen na sebe.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Postavení planet se stabilizuje a to je signál k tomu, abyste se pokusili napravit všechno, co jste v minulých dnech pokazili. Naskýtá se vám rovněž šance zajít za lidmi, se kterými máte spory a dát věci do pořádku.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Svoji lásku potěšíte optimistickým pohledem na společnou budoucnost. Bude zářit štěstím, ochotná udělat, co vám na očích uvidí. V práci pozor na pokryteckého kolegu. Nenápadně se vás pokusí vyprovokovat k sporu s nadřízenými.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Výrazně se zvýší váš pocit sebejistoty, budete smělejší a otevřenější. Ovlivní to zejména vaše chování k osobám opačného pohlaví. Zbavíte se ostychu a budete v jeho společnosti hýřit humorem a originálními nápady.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám