Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 1. dubna 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Láska je složitý problém, který se řešením dále komplikuje

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dojde vám, že na jistý dopis či telefon byste mohli čekat do soudného dne a začnete jednat. V zaměstnání se nahromadí povinnosti, ale postupně si s nimi poradíte. Důsledně odmítejte sdílení povinností s línými a vypočítavými kolegy.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Jistá osoba se hodlá obohatit nebo proslavit na váš účet. Dávejte si dobrý pozor na každého, kdo se kolem vás bude podezřele motat. Mars nabádá k ráznosti a nesmlouvavosti. Náladu vám spraví setkání s přítelem z dětství.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Půjdete do sebe a pořádně překvapíte svoji lásku. Její radost bude o to větší, že to naprosto nečeká, přinejmenším už dnes. Dostanete pozvání na akci, kde se sejde pár zajímavých lidí. Navážete cenné kontakty do budoucnosti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Opačné pohlaví vám dnes podá pár důkazů své přízně. Měli byste toho využít. Práce budete mít i zítra nad hlavu. Nápad, který neustále promýšlíte, je už skoro přezrálý. Jakmile s ním nevyrukujete hned, máte po příležitosti.

Opačné pohlaví vám dnes podá pár důkazů své přízně. Měli byste toho využít. Práce budete mít i zítra nad hlavu. Nápad, který neustále promýšlíte, je už skoro přezrálý. Jakmile s ním nevyrukujete hned, máte po příležitosti.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

S podezřením budete sledovat obrat v chování konkurentů a nepřátel. Planety však naznačují, že ve svém důsledku by to pro vás nemuselo být špatné. Spoustu času promarníte přemítáním, jestli jít na schůzku se zadanou osobou.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

K opuštění nadějné vyhlídky a cestě za mlhavou vidinou svádí pohyb Neptunu. Musíte stát oběma nohama pevně na zemi. V opačném případě vám zbudou jen oči pro pláč. Odpadne vám nechtěná a nepříjemná povinnost.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Schůzka, od které něco očekáváte, nemusí splnit všechna vaše očekávání. Záleží na tom, jestli po celou dobu jednání udržíte pozornost a nedáte se uspat nudnými frázemi. Pevné nervy si vyžádá večerní rozhovor s partnerem.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nepřekonatelné se vám budou jevit dnešní problémy v případě, že jste špatně spali a cítíte únavu. Snadno přehlédnete něco důležitého a spadnete do nastražené léčky. Ohlásit se může zanedbávaný chrup. Nepodceňte to.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Intuitivně se vyhnete nepříjemným povinnostem a špatně placené práci. Na všechno budete mít odpověď a vždycky naleznete důvod, proč musíte dělat něco jiného. Nejlépe na opačném konci firmy, bytu či města.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

S pomocí Venuše a Jupiteru dnes dokážete i věci zdánlivě nemožné. Fantastický výsledek přinese váš pokus prosadit se v novém oboru či oblasti. Hodně vám pomůže schopnost rychle se přizpůsobit a vynalézavá improvizace.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pozitivní vibrace Merkuru vám dají sílu zůstat v klidu v kritických situacích. Nové překážky vás zmobilizují, znásobíte aktivitu. Vaši rivalové budou nešťastní. Znovu se přihlásíte o svá práva. Tentokráte budete úspěšní.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zamrzí vás špatná trefa. Nemá smysl hořekovat. Berte to jako normální věc, nestane se vám to poprvé. Důležité je, že znáte cestu k cíli. Nádherný den je před zamilovanými, váš idol kývne na všechno, s čím přijdete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám