Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 31. července 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lva a medvěda, po pazouru poznáš

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Venuše s Uranem pozitivně ovlivní vaši fantazii a vy přijdete s originálním nápadem na víkendový program. Nebude to nijak levné, ale nadšení partnera a rodiny za to stojí. Jisté je i to, že zapomenete na starosti a zklidníte si nervy.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Dvouznačná zpráva přijde od příbuzných. Jednejte rychle, bez otálení. Přesvědčíte se o tom, jak trefná je lidová moudrost : “ Kdo rychle dává, dvakrát dává “. V lásce, zvláště pokud se teprve o někoho ucházíte, neskrývejte city. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nevěřte tomu, že začínat s něčím novým právě o víkendu je nesmysl. Cokoli budete dělat, vám půjde od ruky jedna radost. Vaši aktivitu pozitivně ovlivňují vibrace Jupiteru. Dáte příklad mladším ročníkům. Děti na vás budou pyšné.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Jste k sobě příliš shovívaví, svá předsevzetí byste měli plnit a ne je neustále odkládat a oddalovat. Dnešek je k tomu jako stvořený. Příjemné dobrodružství prožijete někde dál od domova. Nemusí to být jen v cizině.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pohyb planet vytváří úzkou, trochu klikatou, ale schůdnou cestičku k srdci svůdné osoby opačného pohlaví. Navíc se snadno dokážete zalíbit i lidem hodně náročným a rozmazleným. Je vhodný den k rozvinutí společenských styků.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Využijte možnosti usmířit se s někým, kdo se na vás posledních pár dní mračí. Pokud snad víte, co za tím vězí, zkuste být nad věcí. Budete dobrým duchem společnosti, nedovolíte, aby byl někdo ve vašem okolí smutný.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Mohlo by toho být na vás dnes dost, povinností i zábavy. Možná si už záhy po setmění najdete klidný koutek, kde byste mohli být o samotě jen s knihou a oblíbenou hudbou. Při cestě na delší vzdálenost, nechte řídit partnera.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nezavrhujte předem odvážné nápady starších dětí. Možná jsou riskantní, ale budete-li přehnaně opatrní nic si neužijete. Planety vám ochotně pomohou, ale musíte dokázat, že o to opravdu stojíte. Velkou službu vám prokáže přítel.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Bude nutné přijmout rozhodnutí týkající se věcí spojených s vaší osobou a letními plány. Nedovolte, aby za vás mysleli jiní. Jenom vy máte možnost najít správné řešení. Pohyb Luny s sebou nese obnovení harmonie v partnerských vztazích.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Můžete projevit nové schopnosti. V lásce se objeví někdo, kdo kvůli vám ochotně udělá nějakou hloupost. Zaskočí vás jistá situace, ale její obrat vás uspokojí. Zaznamenáte nadějný signál ohledně svojí finanční situace.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Při grilování nebo na návštěvě přátel budete muset odpovědět na nepříjemnou otázku. Přešlapování na místě by vás postavilo do špatného světla. Nepodceňte náznak zdravotních potíží, jen babské recepty nemusí stačit.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nebojte se vrátit k rodinnému problému, se kterým si nevíte v poslední době rady. Planetární konstelace je příznivá, takže se s ním konečně vypořádáte. Víc si povídejte s dětmi. Budete se divit, co všechno mají na srdci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám