Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 26. července 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Samota je často nejlepší společnost

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nedejte se ukolébat letní atmosférou. Neuniknete střetnutí s člověkem, kterého přesvědčit o čemkoli je nadlidské dílo. Naopak, čím bude jasnější, že máte pravdu, tím zatvrzelejší bude jeho odpor. Tady je každá rada drahá.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pozor na platební kartu. Noste ji na bezpečném místě. Ale ani to nestačí. Partner a děti přijdou s požadavky, které vás mohou zruinovat. Chce to pevné odhodlání, prázdniny ještě zdaleka nekončí. Souhlasit můžete s nějakou drobností. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Představu, že se necháte hostit a užijete si za cizí peníze, pusťte z hlavy. Když ne dnes, vystaví vám vypočítavý sponzor účet později. Možná jeden z chytřejších známých ví, že dosáhnete úspěchu a rád by z něho něco měl.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Bude-li vás někdo utěšovat, že náročné povinnosti se nedají odložit, nemá tak docela pravdu. Chvíle oddechu a krátká procházka na čerstvém vzduchu jsou pro vaše zdraví a psychiku důležité. Váš organismus potřebuje pauzu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nehodnoťte lidi na základě prvního dojmu. Pravá osobnost se může skrývat hluboko v nitru člověka. Ve chvíli, kdy se budete kousat nudou, se objeví známý, který by dnešní odpoledne a ještě raději večer strávil s vámi.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Velice nedůtklivě ponesete připomínky kamarádů týkající se některých vašich zvyků. Mějte na paměti, že to myslí upřímně. Bylo by nespravedlivé se na ně zlobit. Pobavíte na párty, na kterou se vám moc nechce. Jenom nesmíte s nikým flirtovat.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nemyslete si, že když vám dopoledne všechno projde, bude tak tomu celý den. Po poledni přijde zlom a každá chybička se stane terčem kritiky nebo posměchu. Zvláště protivný bude hašteřivý vzdálený příbuzný. Dáte mu co proto. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zpozornět je třeba v okamžiku, kdy se vám začne zdát, že jste jediní normální lidé v celém širém okolí. Pravděpodobnější je pravý opak. Berte to jako jasný podnět k ústupu. Moc nemluvte a hleďte si svého. Vyhnete se tak nepříjemnému překvapení.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Lehce šokovaní budete proměnou idolu, který vás v poslední době tolik přitahoval. Všechny změny asi nebudou k lepšímu. Snadno se může stát, že ochladnete a začnete couvat. Raději hned, než bude pozdě. Pár dní vám nebude do řeči.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Zájem a pozornost od vás očekává někdo, komu jste něco slíbili, ale zůstali mu dlužní. Bylo by zbabělé a neodpovědné to ignorovat. Musíte být mnohem všímavější a podle možností respektovat pocity jiných lidí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nemusíte být vždy po vašem. Kontrolujte svoje reakce a netrucujte. Fakt, že vám nápady rodiny nebo přátel nepřipadají dvakrát zábavné, ještě neznamená, že ty vaše jsou lepší. Bude jistější se alespoň pro dnešek maximálně přizpůsobit.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Příjemná okolní atmosféra vám umožní stihnout mnohem víc, než si naplánujete. Navíc se zbavíte ostychu před některými lidmi. Díky Venuši získáte sebevědomí, které vám umožní chovat se přirozeně a svobodně. Uděláte silný dojem na jistou osobu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám