Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 23. srpna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sto dobrých skutků nestačí, jediné zlo je až moc

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Bude třeba říct rozhodné slovo o dnešním programu. Partner a děti sice budou mít spoustu nápadů, ale neshodnou se ani na jednom. Ozvat byste se měli rovněž přátelům a příbuzným, docela se těší, zda se konečně ukážete.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Víkendová atmosféra silně působí a lidé ve vašem okolí očekávají, že budete otevření a vstřícní. Ve společnosti se blýsknete šarmem a znalostmi. I ten, kdo vás zrovna nemá v lásce, bude muset uznat, že jste stále dobří, ne-li nejlepší.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

K většímu vydání vás přemluví rodina. Na druhou stranu však bude třeba na něčem ušetřit a to nikoho nenadchne. Nezadaní využijí nabízené šance a sblíží se s obdivovanou osobou. Budete ale muset popustit uzdu fantazii.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nová láska čeká, že se ukážete v nejlepším světle. Má o vás svoji představu a nebude snadné ji naplnit. Jako na houpačce si budete připadat v rodinném kruhu. Bude-li vás chválit partner, budou se zlobit děti a naopak. Stále dokola. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Díky podpoře Uranu s Marsem odoláte snaze přinutit vás k změně názoru a souhlasit s něčím, co se vám nelíbí. Nebude to snadné a nelze vyloučit deprese a nespavost. Otráví vás odpolední nebo večerní příhoda na silnici.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pokud se vám nedaří, berte to jako znamení, že s tím máte přestat. Merkur vám nabídne plán, který vám všechno usnadní. Nechtějte se předvádět před přáteli a příbuznými, často je lepší významně mlčet a jenom se dívat.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

S trochou štěstí potkáte někoho, kdo vám bude sympatický na první pohled. Nemusí jít jen o milostné vzplanutí. Možná najdete nového, oddaného přítele. O tom, že ve dvou se to lépe táhne, vás asi není třeba přesvědčovat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Neprotahujte diskuse s partnerem a dětmi. Stejně se k ničemu kloudnému nedoberete. Někdo musí ustoupit. Tentokrát byste měli prokázat dobrou vůli vy. Prohloubilo by to vzájemnou důvěru. Uran vám napoví, jak žít zdravěji.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Rozběhne se záležitost, o které už dlouho hovoří příbuzní. Poněkud překvapivě sáhnou po některých vašich nápadech. Nepřehánějte to s prostředky na hubnutí. Trvalejší výsledky vám zajistí pouze více pohybu na čerstvém vzduchu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vysvětlí se dusná atmosféra ve vašem partnerském vztahu. Váš miláček se nesměle omluví za svoje neopodstatněné podezření. Rodinná porada přispěje k tomu, že přeci jen vyjdete s penězi, které máte momentálně k dispozici. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Na vaši povahu bouřlivý rozhovor s přáteli se bude točit kolem nesplněných slibů. Existuje hrozba, že se neudržíte a řeknete něco peprného. Naštěstí se atmosféra brzy zklidní a zase si padnete kolem krku. Jen to nesmíte přehnat s alkoholem.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vinu nebo chybu přiznáte jen pod tíhou opravdu neprůstřelných argumentů či důkazů. Počítejte s tím, že vám to sympatie nezíská. A to ani u vašich nejbližších. Mohl by se od vás odvrátit někdo, kdo vás zatím nikdy nezklamal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám