Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 17. května 2015

Novinky, sojka

Člověk není člověkem, miluje-li jen sebe

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Inspirace Merkuru se projeví vaším originálním přístupem k problému, který se nečekaně vynoří na cestách nebo během pobytu na chalupě. Nápaditým řešením si vysloužíte zasloužený obdiv rodiny, přátel či sousedů.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Kroťte nervy ve chvíli, kdy partner nebo rodiče přijdou s nápadem dalších domácích prací a oprav. Pokud se dokážete překonat a neodmítnete je, budou vám skutečně vděční. Pro jednou se svět nezboří a vás neubude.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Překvapení se dočkáte ze strany dětí. Neskákejte jim do řeči, počkejte, až řeknou všechno, co mají na srdci. Dobrou radu vám dá starší kamarád. Povzbudí vás cizí upřímná pochvala. Už jste nějaké uznání hodně potřebovali.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

V diskusi s partnerem nezveličujte stávající problémy, mohla by mu dojít trpělivost a zbytečně se pohádáte. Rázným gestem si získáte sympatie blízkých osob. Vzrušující bude seznámení s novými tvářemi na návštěvě přátel.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Konstelace Marsu se Saturnem varuje před ošklivou příhodou. V jejím důsledku se budete muset vrátit z půli právě začaté cesty. Neberte to tragicky. Mnohé naznačuje, že se tím vyhnete něčemu ještě mnohem horšímu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Obdivuhodnou nápaditost prokážete ve volných chvílích s dětmi. Zcela si je získáte a udělají, co vám na očích uvidí. Večer se sotva dovlečete k lůžku. Sledujte, co se povídá ve vašem domě nebo ulici. Bude třeba zasáhnout.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

S šokující příhodou přijde známý. Celý den vám bude ležet v hlavě. Pokus zbavit se nahromaděného napětí prostřednictvím flirtu by asi nebyl nejrozumnější. Zvláště, jste-li zadaní. Neříkejte si o další velké potíže.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Planety varují před nevhodnou upřímností k psychicky méně odolným příbuzným a kamarádům. Přátelé se vás pokusí přemluvit k něčemu, co se vám nemusí líbit. Možná se zamknete na sedm západů nebo se necháte zapírat.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Luna s Venuší vytvářejí ideální podmínky k naplnění jednoho vašeho přání. Nebojte se odvážných a riskantních kroků. Něco velkého se vám povede na poslední chvíli. Obratně využijete slabší kondice soků v lásce a sportovních rivalů.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Někdo vážně naruší realizaci vašich dnešních plánů. Nebuďte hned podezřívaví, může jít o hloupou náhodu. Planety varují před mileneckým sporem, který s sebou nese hrozbu rozchodu. Musíte se krotit a pak se nemáte čeho bát.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pokud jdete někam na návštěvu, nebo chcete pozvat hosty, budete muset krotit apetit. Naprosto bezradní si budete připadat při setkání s příkladnou tupostí jistého nafoukance. Jedinou šancí, jak se ho zbavit, je okamžitě zmizet.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Marně byste někomu radili a přesvědčovali ho o svých dobrých úmyslech. Stejně vám neuvěří a jenom se zbytečně pohádáte. V místě, kam se docela těšíte, se nečekaně setkáte s malou nepříjemností. Zkuste ji řešit po dobrém.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám