Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 10. srpna 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je dobré, mít i v pekle přítele

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Jsou dny, kdy je několik malých problémů horších než jeden velký. Nedá se nic dělat, musíte všechno postupně přetrpět. Dejte na své blízké, že nemá smysl kazit si náladu a hoďte starosti za hlavu. Doma i na chalupě se mohou objevit hosté.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Na nervy vám bude brnkat partnerova náladovost. V ojedinělých případech vás zaskočí i svými teatrálními gesty. Duševní klid vám vrátí tichý les a říční břeh. Naleznete ztracenou rovnováhu a nad problémy mávnete rukou.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Byli byste sami proti sobě, kdybyste dovolili, aby vaše představy zhatil někdo, komu chybí fantazie. Když už se na něco těšíte celý týden, nebudete se nyní držet zpátky. Možná to chce najít někoho se stejnými zájmy a nápady.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nesnažte se sebe a okolí přesvědčovat o tom, v jaké jste kondici. Nezahrávejte si se zdravím. Ve chvíli, kdy na vás padne únava, to přiznejte a odpočívejte. V hovoru s příbuznými nebo s kamarády přijde řeč na nesplněné dětské sny.

LEV ( 23.7. – 22.8 )

Luna naznačuje, že se potřebujete sejít s přáteli, kteří neberou život příliš vážně. Pobavíte se, zavzpomínáte si a budete jako znovuzrození. Fakt, že budete mít hosty neznamená, že se musíte finančně a psychicky ruinovat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Dopoledne se budete prát se špatnou náladou. Postupně, hlavně díky dětem se vám uleví a opět budete v obvyklé formě. Sejde-li se vám na dnešek vícero pozvání, byla by chyba přijmout ze slušnosti to první. Jednejte intuitivně.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dráha Marsu varuje, že kvůli přehnaným ohledům přijdete o vzrušující zážitky. Platí to zejména v případě, že hledáte novou známost. S odstraněním nebo zmírněním zdravotních problémů vám pomohou recepty starších přátel.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nadbytek energie se může negativně projevit v milostných vztazích vyhledáváním dalších románků. Nakonec zjistíte, že to nestálo za námahu. Pracovitý a náročný na peníze bude pobyt na chalupě. Materiál a řemeslníci nejsou zadarmo. .

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pocit uspokojení vám přinese pobyt s rodinou někde, kde se bude všem moc líbit. Rozhodně nespěchejte s návratem domů. Utváří se rovněž příhodná atmosféra k společenským setkáním a návštěvám. Promyslete, koho pozvete.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Jakmile vás někdo zaujme, zkusíte se s ním sblížit. Brzy zlomíte jeho chladný odstup a budete spolu hovořit jako staří známí. Od plic si promluvíte s někým, kdo vám toho hodně nasliboval, ale nesplnil ani to nejmenší. Na dlouho s ním skončíte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nehádejte se s partnerem ani s dětmi, během dne přijdou k rozumu. Zkuste se k některým problémům obrátit zády. Když na svoji žádost dostanete zamítavou odpověď, nedejte se vyvést z míry. Další, třeba už nejbližší pokus bude úspěšný.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Dobře se budete cítit ve společnosti mladších ročníků. Nepodléhejte obavám, že na něco nestačíte, že vám chybějí psychické nebo fyzické síly. V něčem budete horší, v něčem lepší. Tak je to normální a vy na tom nic nezměníte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám