Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 4. prosince 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Víno odkrývá tajemství srdce

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nepodceňte nic z toho, o čem se mluví ve vašem okolí. Zachytíte věty, vyžadující obrannou reakci. Pozor na sklon k zkratkovitému jednání, snadno se někoho dotknete. Nezapomínejte na nutnou častější konzumaci vitamínů.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Potíže se šéfy vyřídíte rychle, ale slabší to bude doma. Přimět partnera a děti, aby se aktivněji zapojili do domácích prací žádá důraz a notnou dávku přesvědčivosti. S velkou pravděpodobností to těžké a nudné stejně zůstane na vás.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Ze všeho nejdříve se zbavte pocitu ukřivděnosti. Možná se vám opravdu nedaří a leckdo vám zkřížil cestu, ale tak hrozné to není. Zvláště, když vám slibují pomoc Venuše s Merkurem. Nedejte se odradit hned na samém začátku.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nepodceňte význam společenských kontaktů. Mohli byste přijít jak o cenné informace, tak výhodné nabídky a zajímavé návrhy. Zdrženlivější budete ve vztahu k příbuzným, kteří přijdou s náročnými požadavky. Nedáte se vydírat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Větší rozhodnost a aktivita jsou důsledkem pozitivních vibrací Jupiteru. Využijete toho zejména k odstranění starých restů a nákupům. Důsledně se budete držet zásady, že nejste tak bohatí, abyste mohli utrácet za levné věci.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Získáte zajímavý kontakt. Je jenom na vás, jak s nečekanou šancí naložíte. Své ovoce by to mělo přinést ještě do konce týdne. Škody na majetku vám hrozí v zacpaných ulicích a na přeplněných nepřehledných parkovištích.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Ochotně vyjdete vstříc kolegům a nadřízeným. I kdyby vám jejich požadavky vadily a okrádaly vás o čas, neřeknete ani slovo. Neokázalá laskavost se vám mnohonásobně vrátí. Budete velice citliví na přetvářku a falešné lichotky.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Další špatná zkušenost posílí vaše rozhodnutí přerušit vztahy s lidmi, neplnícími své sliby. S některými se rozhádáte, ale těch slušných si začnete vážit víc než předtím. V současnosti je pro vás důležitý vnitřní klid a duševní pohoda.

 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Váš vkus a intuice vás mohou zklamat při nákupech. Než něco koupíte, dvakrát si to rozmyslete. Během večerního posezení zjistíte, kdo je vaším přítelem a na koho se můžete spolehnout. Saturn varuje před lháři a pochlebníky.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Situace kolem vás houstne, nedělejte nic, co zavání sebemenším rizikem. Nevracejte se pozdě večer domů sami a nedávejte se do řeči s neznámými lidmi. Nepleťte si den s nocí a pořádně se vyspěte. Zkuste žít zdravěji.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dvakrát trpěliví a ohleduplní nebudete. S velkou pravděpodobností se dá předpokládat, že se někoho dotknete a někomu schválně šlápnete na palec. Možná správně podvědomě cítíte, že je nutně zapotřebí vyčistit atmosféru.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

V zaměstnání se nad ničím rozčilovat nebudete, ale o to aktivnější budete doma, kde se rozhodnete zavést nové pořádky. Pokud však na to není partner připravený, se zlou se potážete. Dobře si připravte půdu předem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám