Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 3. července 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neusiluj o to lehké, ani se nesnaž vyhýbat tomu těžkému

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nadřízení se s velkým sebezapřením vzdají snahy neustále vám něco nařizovat. Musíte si však dávat dvojnásobný pozor. Budou bedlivě sledovat každičký váš krok a čekat na sebemenší chybu. Připravte se na technické problémy v bytě.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Známý bude zlehčovat vaše varování a zařídí se podle svého. Ještě během dne vám ale dá zapravdu. Někdo z vašich blízkých si naplánuje kratší cestu. Starostí vás to asi nezbaví, ale pohyb Uranu slibuje, že všechno dopadne na výbornou.  

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dostanete pozvání, které se nedá odmítnout. Zájem o vaši maličkost projeví ve vašem okolí známá a populární osoba. Získat si její sympatie by vám v budoucnosti hodně pomohlo. Hlavně za ničím nehledejte postranní úmysly.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Partner nebo jiná blízká osoba trpí pocitem, že ji zanedbáváte. To, jak rychle a jestli vůbec, jí to dokážete vyvrátit, záleží jen na vás. Rozhodně se nemůžete neustále vymlouvat na nedostatek času a spoustu různých povinností.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Najde se dost lidí důvěřujících vašim znalostem a zkušenostem. Nemůžete je zklamat. Kroťte svoji výmluvnost, jinak o vás začnou pochybovat. Mluvky nemá nikdo rád. Se získáním potřebných peněz vám pomůže nadějný sponzor.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Setkáte se člověkem, který vám nabídne pomoc, ale podmínkou bude jistá protislužba. Je třeba odpovědně zvážit, jestli nepůjde o příliš velké riziko. Postavení planet vysílá slibný signál, že napravíte pár nedávných chyb.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nikomu si nestěžujte, že výsledky vaší práce nejsou vidět. Zbytečně byste se podcenili. Nyní je nutné vydržet a pak se uvidí. Sympatie nadřízených získáte nenápadnými pochvalnými poznámkami ohledně jejich schopností. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Díky chytrému kroku získáte na svoji stranu včerejší kritiky. Zapřete se a zkuste s nimi vyjednávat. Hlavně nezapomínejte na dobré vychování. Nastane situace, kdy nebudete mít daleko k zvyšování hlasu a peprnějším výrazům.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pocit, že setkání s kolegy nebo příbuznými neskončí nejlépe, berte vážně. Neptun se Saturnem to vidí stejně. Budete se muset hodně ovládat, protože jejich názory vás chvílemi rozzlobí. Novou známost okouzlíte romantickým chováním.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Prokážete smysl pro realitu a ve vypjaté diskusi se postavíte na správnou stranu. Vytvoříte si slibný předpoklad pro další kariéru. Ve společnosti vás uchvátí někdo, kdo se vrátil z dlouhé cesty. Budete si sympatičtí na první pohled.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vaše ambice jsou v letních měsících mnohem větší než chuť tvrdě pracovat a ochota pro dosažení cíle něco reálného udělat. Naštěstí najdete společníka, který hodně práce odvede za vás. Poděkovat za to můžete auře Jupiteru.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

V milostných vztazích prožijete několik po sobě jdoucích bouří. Ne všechny musí mít nutně negativní zabarvení. Stačí ochota partnerovi ustoupit. Sledujte stav konta. Mohou se objevit náznaky těžko vysvětlitelných finančních úniků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám