Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 23. ledna 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá kráva své tele líže

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Před podpisem každičké smlouvy zvažte, jestli jsou náležitě ošetřeny body, na kterých nejvíc záleží.  Na projevy sympatií opačného pohlaví reagujte spontánně, kvůli zbytečnému otálení byste o ně mohli zase rychle přijít.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neberte na lehkou váhu připomínky kolegů a nadřízených. Klidně i nevědomky jste mohli něco poplést a pokazit. Je třeba se více vcítit do způsobu jejich myšlení. Stačí i malé omluvné gesto a náznak ochoty se přizpůsobit.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Příznivě nakloněny jsou vám Mars a Uran. Od rána budete překypovat energií a nápady. Soustředíte se zejména na záležitosti trčící v místě. Nedovolte, aby vás někdo rozptyloval a dával vám hloupé rady nebo pokyny.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dosažení určitého cíle si vyžádá rezignaci na něco, co vás silně láká a přitahuje. Bohužel, nic není zadarmo, bez menší oběti to nepůjde. Uchvátí vás nová známost. Narazíte na ní v okolí firmy nebo ve velkém nákupním centru.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Bylo by lepší kousnout se do jazyku, než plácnout nesmysl ve společnosti lidí, na kterých bude ještě hodně záležet. Na svoji chvíli musíte trpělivě čekat, aniž byste budili pozornost. Věnujte odpovídající péči svému vzhledu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Máte nejvyšší čas začít s aktivním obnovováním starých pracovních a společenských kontaktů. Některá setkání slibují přísun cenných poznatků. Srdce se vám rozbuší jako zvon, při lichotkách nového ctitele.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Velké změny na pořadu dne nejsou, ale hodně kupředu se můžete dostat tím, že zlikvidujete resty.  Počítejte s tím, že sokové, nepřátelé a konkurence jsou neustále ve střehu a trpělivě čekají na vaši sebemenší chybu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Na přízeň planet moc nespoléhejte, zejména pokud jde o pracovní záležitosti. Nějak si musíte pomoci sami. Dařit se vám bude v milostných vztazích. Vaše snaha ukázat partnerovi, jak moc ho milujete přinese své ovoce.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Problémy, které vás trápí, se dají vyřešit pomocí různých kompromisů. Příjemně vás překvapí, že odměřené chování některých lidí, je důsledkem nedorozumění. Vaše snaha být pro partnera naprostou jedničkou, ho může dráždit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Mnohem snáze se prosadíte mírnými slovy a diplomatickými ústupky, než boucháním do stolu a výhrůžkami. Ovlivněni vibracemi Marsu budete mít problémy s vnitřní disciplinou při jednání s lidmi a se zdrženlivostí v jídle a pití.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Máte před sebou složité jednání. Musíte se dobře připravit, nevěřte tom, že si vystačíte s pouhou improvizací. Pozor na neuvážená slova při jednání na úřadech. Nějakého byrokrata byste zbytečně popudili a obrátili proti sobě.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nevyhnete se bouřlivějším momentům a pesimistickým myšlenkám. Některé vážné problémy si můžete způsobit sami, nezvládnutím svých vrtochů a rozmarů. Požádejte o pomoc partnera a jiné blízké osoby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám