Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 22. prosince 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Náhoda vás zavede do společnosti, kde se ani nepobavíte, ani se nic chytrého nedozvíte. Zkraťte tamější pobyt na minimum. Klidně se naposledy vydejte do obchodů. Určitě přijdete na něco, co vám doma chybí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Moc se neshodnete s příbuznými, zejména s rodiči, ale není třeba z toho dělat nějaké sáhodlouhé závěry. Tak už to prostě v životě chodí. Postavení Luny s Uranem dává velkou naději, že v příštích dnech se vaše vztahy narovnají.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Zbytečně byste běhali po obchodech, vytoužený dárek asi neseženete. Nenechte si tím zkazit náladu, zapněte mozek. Určitě najdete rovnocennou náhradu. Pečlivě skladujte všechno, co jste napekli a uvařili. Nic se nesmí zkazit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

V práci už se nikomu do ničeho nechce, měla by převládat nekonfliktní předvánoční nálada. Mohli byste toho využít k tomu, že se usmíříte se všemi, koho jste se nějak dotkli.  Chuť k odpouštění bude jisto jistě oboustranná. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Srovnáte si priority a nejenže odstraníte poslední resty, ale zároveň si vytvoříte nadějné předpoklady k tomu, abyste po svátcích měli co nejméně práce. Všichni tak prozíraví a chytří nebudou. Budete na sebe pyšní.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Poradíte se s přáteli a rozšíříte svůj plán na další dny. Inspirovat vás budou jejich nápady a bohaté zkušenosti.  Zamilovaní se zdrží se svojí láskou. Nebude se vám chtít přerušit povídání o tom, co příjemného čekáváte od nadcházejících svátků.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Ať už se na Vánoce těšíte sebevíc, budete pro jejich přípravu muset ještě mnohé udělat. Chybějící elán načerpáte díky krátké procházce s rodinou. Bylo by rovněž dobré, kdybyste šli večer brzy spát.

Opatrně při práci s horkou vodou a olejem.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Oporou budete rozpačitému šéfovi, který si láme hlavu tím, jak alespoň trochu pozvednout upadající pracovní morálku. Povede se vám to, aniž se nějak dotknete spolupracovníků. Prokážete velký takt a diplomatické jednání.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Málem si nohy ušoupete, ale všechno, co potřebujete, asi dohromady nedáte. Na náladě vám to nepřidá, ale ovládnete se a energicky se pustíte do dalších úkolů. Kamarád z dětství vám připomene krásné chvíle vašeho mládí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pohádáte se s kolegou, který si umane udělat ještě před svátky kariéru. Nic hrozného, ale planety radí se s ním rychle usmířit. Bude vám oběma hned líp. Neprotahujte schůzku s přáteli. Partner by vám po příchodu notně vyčinil.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Od rána se vám bude dařit, lidé k vám budou milí a vstřícní. Nebylo by divu, kdybyste toho stihli dvakrát tolik co jindy. Platí to jak v práci, tak doma. Vzpamatujete se a zavoláte příbuzným, že by vám jejich návštěva a pomoc přišly vhod.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Odmítnete se zabývat věcmi, které vám nepřísluší, nebo se vám do nich nechce. Soustředíte se výhradně na rodinu a její potřeby. Mohlo by to být i chvályhodné, ale to byste se nesměli chovat arogantně a sobecky.     

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám