Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 22. ledna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lepší malý oheň, který hřeje, než velký, který pálí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Budete muset zvládnout situaci, kdy vám budou dávat něco úplně jiného, než jste původně chtěli. Nakonec to zvládnete s humorem, ale ze svých požadavků neslevíte. Na osobní ani pracovní spory nebudete mít náladu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neztrácejte hlavu, ke konfliktu, který vám nahání hrůzu, vůbec nemusí dojít. Stačí, když změníte některé dnešní plány a zrušíte jistou schůzku. V dalších dnech už bude všechno jinak a planety k vám budou o poznání vlídnější. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Reálnou podobu získává zklidnění atmosféry v zaměstnání. Zbude vám čas i na vyřízení soukromých záležitostí a nákupy. Doma pozor na slova nebo přání, která by mohla partnera vyprovokovat k ostré, nepředvídatelné reakci.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Setkání s někým, kdo vám nesedí, bude překvapivě přínosné. Jako byste se předem domluvili na společném postoji. Jistou roli přitom sehraje příznivý pohyb Merkuru. Rychle si spočítáte, co je pro vás výhodné a na čem vyděláte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pokus odbíhat od práce kvůli soukromým záležitostem není nejlepší. Takové štěstí, že se toho nikdo nevšimne, mít nebudete. Planetární konstelace brzdí vaši aktivitu a svádí k nečinnosti. Čilí budete jen při navazování nových známostí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Sympatie okolí si získáte optimismem a hranou bezstarostností. Při troše štěstí po vás nikdo nic náročného ani chtít nebude. Nepříjemně překvapit vás může jednání na finančním úřadě nebo s osobou v uniformě.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Překvapivě skončí vaše diskuse s dospívající dětmi. Pravdu vám asi nepřiznají, ale teprve za několik dní se dozvíte, že dělají přesně to, co jste po nich chtěli. Není proto třeba panikařit a považovat se za špatného pedagoga.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Na vaši hlavu se snesou nemilá slova. Nebraňte se za každou cenu, na nikoho se neutrhujte. Luna napovídá, že může jít o nějakou zkoušku. Zvažte, jestli si opravdu musíte od někoho půjčit auto nebo drahé sportovní náčiní.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nedejte si namluvit, že by bylo jistější spokojit se s kompromisy, dnes máte na víc. Ustupujte jen v případě, že to bude dočasné. Taktně a velkoryse se zachováte k milé, starší osobě, která pro vás kdysi dost udělala.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Neprezentujte své názory před větším fórem. Stačí jeden kritický hlas, zmocní se vás tréma a začne se vám plést jazyk. Příště to bude určitě lepší. Náročný bude rozhovor s potomkem, který změnil plány na zimní dovolenou.  

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Povinností v práci se zhostíte na výbornou, ale doma to bude slabší. Příčinou mohou být napjaté vztahy s partnerem. Pozor na nehezkou tendenci dělat si vzájemně naschvály. Odtud může být jen krůček k rozchodu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Setkáte se s řadou pokušení. Nadřízení vás budou lákat na vidinu vyššího platu, obchodní společníci přijdou s výnosnou investicí a partner se opakovaně zmíní o možnosti levně pořídit něco, na co líčíte už delší dobu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám