Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 22. března 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo myje oslovi hlavu, plýtvá mýdlem

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dostanete příležitost vylepšit si finanční situaci. Od jednoho známého se dozvíte o výnosném, volném místě, od druhého, do čeho výhodně investovat. Nedovolte svým penězům nečinně zahálet v bance, když je můžete rozmnožit.

BÝK  ( 21.4. – 21.5.)

Úspěchy, zejména profesionální, nejsou zadarmo. Ve vašem případě by dnes byla cena za urychlení kariéry přehnaně vysoká. Jupiter radí netlačit na pilu a zvolnit obrátky. Bouřlivou výměnu názorů budete mít se sousedem.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nejste ve špatné kondici, ale to neznamená, že se můžete honit a zůstávat v práci dlouho přes čas. Nebylo by divu, kdyby se váš oslabený organismus vzbouřil. Jakmile to jen trochu půjde, odjeďte nebo jděte někam, kde to máte rádi.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

V práci sice ocení vaši aktivitu, ale zvýšení platu se dočkáte jen těžko. Počítejte spíše s uznalými pohledy a poplácáním po zádech, což nikoho nic nestojí. Pozor na nedostatek trpělivosti při jednání s mladou generací.  

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Před povinnostmi neutečete, ale mohlo by se vám povést, zmizet o něco dříve z práce. Máte-li před sebou delší cestu vozem, je to skoro nutnost. Pokud nechcete na šéfa narazit hned za dveřmi, tak se s tím nikomu nesvěřujte.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Saturn varuje před nestálostí smluv a pracovního poměru. Mějte se na pozoru, neprovokujte nadřízené a klidně kývněte i na úplný nesmysl. Později si stejně uděláte všechno podle svého. Pozor na problémy s cizími čtyřnohými miláčky.   

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Trochu by vás mohly vyvést z rovnováhy domácí hádky, ale naštěstí zůstanete nad věcí. Konkrétně to znamená, že si svůj názor necháte zase jen pro sebe. Opožděné pozvání do kina či divadla slušně, ale rozhodně odmítnete.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vyhýbejte se sporům se spolupracovníky a dávejte si pozor na to, co říkáte. Snadno někomu ukřivdíte. Přetrvávat budou starosti s rodinným rozpočtem. Neplánujte větší nákupy a smiřte se s tím, že příští dny budou poněkud skromnější.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Neodkládejte jednání na úřadech, i kdybyste se tam měli vnutit. Důležité je, tvářit se utrápeně. Nějaká dobrá duše, která se vás ujme, už se najde. Pocitu, že jste se ocitli mezi kladivem a kovadlinou, se hned tak nezbavíte. 

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Je čas pustit se do odstraňování restů. Musíte se soustředit hlavně na povinnosti vůči partnerovi a dětem. Jinak by mohly ve vašich vztazích zavládnout chlad a odcizení. Šance, že se z něčeho vykroutíte, je pramalá.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Ve vašem okolí dojde k hádkám, ale vám se podaří zůstat stranou. Nátlaku, abyste i vy řekli svůj názor, úspěšně odoláte. Pokud nechcete mít tichou domácnost, odmítněte pozvání známých na kávičku i sklenku vína 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Snaha urychleně dosáhnout vyřízení jisté záležitosti může způsobit, že budete nezvykle bezohlední a sobečtí. Zřejmě dosáhnete svého, ale počítejte s tím, že pár lidem odpadnete od srdce. Za to, vám žádný úspěch nestojí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám