Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 21. září 2017

Novinky, sojka

Trpaslíkům se musíš klanět hodně hluboko

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nabídku pomoci líného a neschopného kolegy nemůžete vzít jinak než jako provokaci. Měli byste však být opatrní a nedat na sobě nic znát. Máte-li nějakého koníčka, narazíte na člověka, který sdílí stejné záliby. Krásně si popovídáte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Náhodný impuls vás přiměje vrátit se k starému nápadu. To, co ještě včera vypadalo jako nesmysl, nabude reálné obrysy. Mnohé za vás zařídí pozitivní postavení Neptunu s Jupiterem. Nedáte se jen tak něčím zastrašit.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nedejte se odradit chladem osoby, o jejíž lásku usilujete. Stačí vydržet a ledy budou prolomeny. Zdá se, že máte nebezpečné soky. Smlouvy a dohody podepisujte po zralé úvaze a konzultaci s někým, komu se dá absolutně věřit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Impuls Merkuru vás přiměje vrátit se k jednomu staršímu nápadu. Ledacos je jinak než před časem, takže můžete znovu zkusit štěstí. Neustále však musíte mít na paměti, že rychlost ještě neznamená kvalitu a solidnost.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Neberte na lehkou váhu připomínky kritiků. Někteří z nich to myslí dobře. Více času musíte věnovat své lásce. Pro samou práci byste ji mohli začít zanedbávat. Nedivte se, půjde-li se nakonec bavit s někým jiným.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Rozhodí vás oficiální zpráva se zamítavým postojem k věci, kterou jste celkem oprávněně považovali za vyřízenou. Nedívejte se křivě na partnera, ten za to určitě nemůže. Vaší jedinou šancí je zásah vlivného přítele. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Potěší vás samostatnost starších dětí. Poradí si v situaci, která by i vás uvedla do rozpaků.  Úspěšní budete při jednání o půjčce nebo novém místě. Svoji roli sehraje vaše slušné chování a elegantní oblečení i vystupování.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Náramně se vám hodí výmluvnost a diplomatický talent. Dosáhnete zásadního zvratu v jednání, jehož osud byl dlouho na vážkách. Pokud by vás trápilo, že budete hrát tak trochu divadlo, uklidní vás fakt, že to děláte pro dobrou věc.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nezapomínejte na odpočinek a pro jistotu se vyhněte zásadním rozhodnutím týkajícím se rodiny a financí. Nebuďte přehnaně emocionální při hodnocení svého milostného vztahu. Venuše doporučuje chovat se racionálně.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Důležité záležitosti mohou uvíznout na mrtvém bodě a vás se zmocní panika, že vám osud nepřeje. Zůstaňte v klidu, za pár dní bude všechno jinak. Nelze vyloučit, že vám prokáže velkou službu osoba ve vyšším postavení.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Zaznamenáte dlouho očekávaný růst psychické i fyzické formy. Konstelace Uranu s Merkurem vás doslova nabije elánem. Doma i v práci vezmete malé i větší potíže s nadhledem a velice úspěšně se s nimi poperete.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nevyhazujte zbytečně peníze. Jistá ztráta vám hrozí jako důsledek špatné kalkulace nebo nákupu nekvalitního zboží. Zaskočit vás mohou požadavky dětí a partnera. Vyvarujte se neuvážených komentářů, respektujte cizí názory.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám