Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 17. července 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vady svých lásek vidíme až po vystřízlivění

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Zvýšit si sebevědomí vám umožní nabídka přítele na spolupráci na zajímavém projektu. Nesmíte ale ani na chvíli zaváhat a hlavně pochybovat o svých schopnostech. Konstelace Merkuru s Neptunem předpovídá, že dokážete velké věci.  

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Kolegové vás budou vybízet ke kritice firemních poměrů. Nesmíte se dát zneužít. Vaše priority jsou úplně jinde. Lichotkami vás zahrne nový ctitel. Nedejte se zmást jeho úsměvy. Nejdříve si zjistěte, jestli mu jde o vztah nebo jen o flirt.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

S lákavým letním návrhem přijdou příbuzní nebo kamarádi. Pokud je na ně spolehnutí, můžete se těšit na spoustu atraktivních zážitků. V práci se vyhýbejte ukřičeným, nabubřelým lidem. Dostanou vás do situace, o kterou nestojíte.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Okolí překvapíte pochopením pro všechno nové a schopností improvizace. Rychle a vynalézavě napravíte chybu kolegy nebo partnera. Jste-li sami, potkáte ve společnosti přesně takový typ, jaký hledáte. Nepromarněte příležitost.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Hrozí vám podlehnutí pohodlnosti a spokojenost se sotva polovičním úspěchem tam, kde můžete dosáhnout několikanásobně víc. Kroťte touhu po dominaci. Nebude se to ani trochu líbit vašim blízkým, kolegům a sousedům.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Využít snahy výrazně se prosadit, byste mohli využít jak v práci, tak ve sportu. Příležitostí k tomu budete mít dost. Usměje se na vás štěstí ve hře. Když to nepřeženete, snadno a bezpracně přijdete k menší finanční částce.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Odvážně se postavíte proti rozhodnutí, které budete právem považovat za nešťastné. Počítejte však s tím, že řada lidí z vašeho okolí to tak nevidí a určitě vás nepodpoří. V dopravních prostředcích se nedávejte do řeči s cizími lidmi.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zpozdíte-li se na schůzku, čekají vás problémy. Lhostejno zda pracovní nebo milostnou. Nevěřte tomu, že rafinovanou výmluvou všechno urovnáte. Nedovolte nikomu, aby na vás spěchal. Snadno pak uděláte fatální chybu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Venuše vám nabízí možnost navázat zajímavý vztah. Váš nový partner se však s pouhým průměrem nespokojí. Musíte být originální, vtipní a nápadití. Celý den až úzkostlivě dbejte na to, abyste byli za všech okolností přitažliví a usměvaví.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Ranní hádku s partnerem nemusíte brát vážně, ale neuškodí, když mu během dne zavoláte. Uděláte mu radost a spolehlivě zaženete hrozící bouřku. Zavolejte příbuzným, chystají se vás nečekaně navštívit. Potřebujete vědět, na čem jste.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nemáte velkou naději, že si zaflirtujete nebo navážete novou známost. Skoro jistě však naleznete nového, sympatického přítele. Vydělat můžete na koupi nemovitosti. Stálo by za to, si potřebnou částku třeba i vypůjčit.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pokud si myslíte, že je nějaký úkol nad vaše síly, rozdělte ho na etapy. Merkur naznačuje, že vaše obavy jsou naprosto zbytečné. Potěší vás děti. Ochotně vás vyslechnou a ještě si nechají poradit. Něco podobného se nestává často.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám