Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 16. listopadu 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stále si připomínej, kdo jsou ti, jejichž uznání chceš sklízet

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Budete mít příležitost změnit jednu dosti zásadní věc. Otázkou je, jestli vám v rozhodující chvíli nebude chybět odvaha. Určitou nadějí na to, že ne, je dynamické postavení Jupiteru a Marsu. Nestůjte, jednejte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Společné příjemné zážitky vám umožní naladit se na stejnou vlnu s vaší láskou a porozumět některým jejím obavám. Přesvědčíte kolegy a známé, aby podpořili některé vaše nové plány. Bylo by chybou šetřit sliby.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Více času budete potřebovat k získání nových dovedností. Střetnete se s lidmi, kteří by vám chtěli mluvit do soukromých záležitostí. Kroťte hněv. Rozumně hospodařte s penězi. Zdánlivě levné věci se často prodraží.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nesvěřujte se nikomu se svými problémy s partnerem a v zaměstnání. Ve vaší blízkosti je někdo, kdo si to určitě nenechá pro sebe. Navíc dává pohyb planet slibnou naději, že se už brzy všechno změní ve váš prospěch.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Mohli byste si výrazně zlepšit finanční situaci. Nevyhýbejte se výhodným peněžním operacím a nákupům. S nynější intuicí byste neměli udělat vážnější chybu. Podniknete nenápadné kroky vedoucí k usmíření rozhádaných známých.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Do realizace jisté představy se můžete pustit až poté, co si zajistíte podporu vlivného známého. Hodně totiž bude záležet na tom, jaké si předem připravíte podmínky. Konkurence a sokové nejsou včerejší, ani oni nespí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Můžete se plně spolehnout na svoji intuici a dokonalý přehled. Cizí pomoc byste neměli potřebovat. Elegantně a s humorem zvládnete i situaci, kdy se budete muset postavit na jednu z dvou rozhádaných stran.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Potáhne vás to do míst, kde je hodně lidí a pořádně živo. Nemusí jít nutně jen o společenské akce a večírky. Dobře si totiž budete rozumět s tvůrčími, aktivními lidmi, kteří se odmítají spokojit s průměrem a nudnou šedí všedních dnů.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Jupiter s Uranem vám pomohou rozvinout dosud utajený talent a schopnosti. Důležité je, že u svého okolí vzbuzujete důvěru. Již dnes odpoledne by se mohla udát dosti zásadní změna. Výrazně by to potěšilo i partnera.   

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pohyb Merkuru by vám mohl otevřít dveře k bleskové kariéře, nejspíše v podobě vedoucí funkce. Sami tomu můžete napomoci tím, že budete celý den velmi aktivní a dokážete na sebe soustředit pozornost nadřízených.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Problémy se objeví v partnerských vztazích. Velice nelibě ponese váš protějšek zejména vaše laškování s jistou osobou z okruhu známých. Kdyby se vám naskytla příležitost vyměnit byt, asi ani chvíli nezaváháte.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pospěšte si s kroky, které vám mají pomoci k rychlejšímu dosažení vytčeného cíle. Příznivá planetární konstelace nepotrvá věčně. Pochybovače a kritiky umlčíte vynalézavými argumenty, na všechno okamžitě najdete odpověď.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám