Hlavní obsah

Obchodník svou šikovností získal za 1 hodinu novou 3D TV

Novinky, BOSSA.CZ

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Nejziskovějším obchodem uplynulého týdne byla dlouhá pozice v jednom z hlavních měnových párů, EUR/USD. Obchodník nakoupil eura a prodal dolary v objemu 1 lotu. Transakce se uskutečnila ve čtvrtek 14. června 2012 v ranních hodinách. Výherce si v průběhu jedné hodiny vybojoval novou 3D TV! Postačil mu k tomu pozitivní rozdíl mezi nákupní a prodejní cenou o velikosti pouhých 25 pipů.

Foto: bossa.cz/cs/

BULL&BEAR

Článek

Nevíme, jakou strategii nejúspěšnější obchodník použil. Je velice pravděpodobné, že do obchodu vstoupil na základě aplikace některých z nástrojů technické analýzy, protože pozice byla otevřena jenom po dobu jedné hodiny.

Foto: http://bossa.cz/cs/

Nový majitel TV

Na grafu se můžeme podívat na průběh nejziskovějšího obchodu při názorném použití Bollingerova pásma. Z tohoto pohledu nelze účastníkovi hry o TV nic vytknout.

Z fundamentálního hlediska se jednalo spíše o období konsolidace trhů s nižší volatilitou, kdy investoři redukovali své pozice a vyčkávali na pondělní výsledky parlamentních voleb. Ve středu odpoledne 13. června 2012 byla vyhlášena špatná data z USA. Horší maloobchodní tržby, pokles cen výrobců a růst obchodních zásob. Ve čtvrtek pak ekonomové očekávali data z trhu práce v USA. Kdo vsadil na to, že trh práce si nepolepší, udělal správně. Euro si v ten den vůči dolaru polepšilo o půl procenta.

Foto: https://bossa.cz/cs/

Vítězný obchod

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám