Hlavní obsah

Vídeňské letiště přestane odbavovat lety SkyEurope

Novinky, toh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vídeň
Aktualizováno

Problémy slovenské letecké společnosti SkyEurope nepřestávají. Podle serveru planes.cz vídeňské letiště přestane odbavovat o půlnoci cestující této společnosti. SkyEurope prý letišti dluží.

Foto: Miroslav Földeši , ČTK

Článek

Společnost se potýká s problémy již od začátku července. Tehdy právě kvůli dluhu zablokovalo pařížské letiště Orly jeden ze strojů společnosti. Firma zároveň ten den požádala slovenské soudy o bankrotovou ochranu před věřiteli. Ta měla SkyEurope umožnit restrukturalizaci.

Není bez zajímavosti, že firma na konci července oznámila, že získala investora, který jí měl dát až 16,5 miliónu eur. Přesto aerolinky nadále dluží peníze. [celá zpráva]

Firma zatím nekončí

Česká televize uvedla, že firma nemá na červencové výplaty a zaměstnanci ji dostanou ve dvou částech a se zpožděním. Zaměstnanci s návrhem souhlasili, čímž odvrátili konec aerolinií. V případě odmítnutí by správce stanovený soudem provoz ukončil. 

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám