Hlavní obsah

TietoEVRY o budoucnosti pracovního prostředí: V Ostravě se pohne země

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaká je budoucnost pracovního prostředí a kanceláří v postcovidové době, jak lze využívat architekturu k naplnění cílů udržitelnosti nebo jak může každý zaměstnanec TietoEVRY ovlivnit budoucnost firmy? A jaké překvapení čeká Ostravu?

Živě: TietoEVRY o budoucnosti pracovního prostředí. V Ostravě se pohne zeměVideo: ČTK

 
Článek

TietoEVRY představí projekty Organica a Future of Work: Upgrading working life, které nastiňují budoucnost pracovního prostředí nejen této skandinávské IT firmy.

Na tiskové konferenci vystoupí generální ředitel TietoEVRY Czech Petr Lukasík, HR ředitelka TietoEVRY Czech Jana Krajcarová a velvyslanec Finska v ČR Jukka Pesola.

TietoEVRY je jedním z největších zaměstnavatelů v Moravskoslezském kraji, v ČR zaměstnává asi 2500 lidí. Rok 2020 přinesl firmě celou řadu změn v organizaci práce. Kvůli pandemii přešlo více než 90 % zaměstnanců na práci z domova. V rámci globální strategie Future of Work: Upgrading working life TietoEVRY mění s pomocí inteligentních technologií pracovní prostředí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám