Hlavní obsah

RegioJet nafoukne kapacitu vlaků do Havířova o 600 míst

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Železniční dopravce RegioJet tento týden navýší kapacitu ve svých vlacích IC směřujících z Prahy do Havířova o 600 míst na celkem 2900 denně, a to přidáním dalších vozů do provozu. Dopravce zároveň od 23. dubna zavede nové tarifní ceny jízdenek. Uvedl to mluvčí RegioJetu a jeho mateřské společnosti Student Agency Aleš Ondrůj.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Příjezd vlaku RegioJet na pražské Hlavní nádraží

Článek

"Potom, co jsme už do našich vlaků přetáhli řadu zákazníků z pendolin, chceme nově přidaná místa rychle obsadit zejména cestujícími vlaků EC, IC, Ex a rychlíků Českých drah. Jejich poptávku jsme často nemohli uspokojit," sdělil majitel RegioJet a skupiny Student Agency Radim Jančura. Aktuální průměrná obsazenost vlaků RegioJet činí 85 procent.

Od pondělí RegioJet spustí novou tarifní nabídku RJ Promo. Zákazníkům na prodejních místech nabídne jízdenky za stejnou základní cenu, jako je nabídka ČD Promo na jednotlivých trasách. Zároveň dojde ke zvýhodnění cen internetových a akčních jízdenek.

V souvislosti s navýšením kapacity vlaků RegioJet dojde také k otevření nových prodejních míst u provizních prodejců v místech, kde společnost nemá své vlastní pobočky.

"Nově si cestující budou moci koupit jízdenky u provizních prodejců v Českém Těšíně, Hranicích na Moravě, Třinci, Čadci, Kysuckém Novém Mestě a Žilině," doplnil Ondrůj.

Reklama

Výběr článků

Načítám