Hlavní obsah

Mezi bankovními poplatky stále zůstávají perly, anketa o nejabsurdnější míří do finále

Novinky, pit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Sedmý ročník ankety o nejabsurdnější bankovní poplatek míří do únorového finálového kola. Do konce ledna mohou všichni nespokojenci ovlivnit podobu pěti nejabsurdnějších poplatků, z nichž na konci února vzejde definitivní vítěz. Novinky jsou generálním mediálním partnerem ankety.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„I letos nespokojení bankovní klienti při nominačním kole ukázali, že mají o sazebnících českých bank přehled a že v nich, bohužel, i nadále zůstávají cenové perly z říše Absurdistán,“ uvedl Patrik Nacher ze serveru bankovnipoplatky.com.

Do prvního kola postoupilo 15 poplatků, které představují kombinaci finálových (nevítězných) poplatků z minulého ročníku a projev vůle čtenářů z letošního nominačního kola. Z této patnáctky pak na konci ledna proklouzne pět „nejoblíbenějších“ do finálového kola.

Horkými kandidáty na finále jsou například poplatek za předčasně splacený úvěr, poplatek za zjištění zůstatku přes bankomat nebo poplatkem za výpis z účtu zaslaný elektronickou cestou.

„Tak jako každým rokem banky za všechny hlasující budeme s výsledkem konfrontovat,“ dodal Nacher s tím, že možná jako v uplynulých ročnících některá z bank nejabsurdnější poplatek ze svého sazebníku odstraní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám