Hlavní obsah

V úterý otevírá brány stavební veletrh For Arch

Novinky, pit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Přes 800 vystavovatelů z 20 zemí světa se od úterý představí na mezinárodním stavebním veletrhu For Arch 2010 v pražských Letňanech. Letošní 21. ročník potrvá do soboty 25. září.

Článek

Na ploše přes 18 000 metrů čtverečních letňanského výstaviště se představí novinky z oblasti stavebnictví nejen z České republiky, ale také z USA, Indie, Egypta a celé řady evropských zemí jako Francie, Španělsko, Itálie nebo Německo.

„Těší nás zájem vystavovatelů. Jen ze zahraničí přijedou představit své produkty společnosti z mnoha oborů spojených se stavebním průmyslem, například výrobci oken a dveří, solárních panelů, stavební techniky, střešních krytin, ale také nízkoenergetických budov," uvedl Daniel Bartoš, ředitel veletrhu.

Návštěvníci veletrhu mohou očekávat rovněž pestrý doprovodný program. Návštěvnická anketa „Přijď a vyhraj dům!“ nabízí možnost vyhrát rodinný dům v hodnotě 1,2 miliónu Kč od společnosti AAA Thermohouses. U společnosti Tondach si návštěvníci mohou zasoutěžit o střechu v hodnotě 100 000 korun, u společnosti Lomax pak o garážová vrata v hodnotě 40 000 korun. Odborná konference „Dřevěné stavení“ si bude všímat současné situace ve stavebnictví v podobě stoupající poptávky po energeticky úsporných budovách a využívání dřeva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám