Hlavní obsah

Luxus v Praze: dětské oblečky za tisíce

Novinky, toh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sukýnka za 5200 korun, dupačky za 1250 korun, sandálky za 3750 korun. Luxus v Praze získal další rozměr. Na jedné z nejdražších ulic v republice, tedy v Pařížské ulici, otevřeli obchod s oblečením pro děti Magic Child.

Foto: Profimedia.cz

V nejdražší ulici v republice byl otevřen butik s luxusním oblečením pouze pro děti.

Článek

Svět luxusu se zřejmě z poslední krize zotavuje relativně rychle. Alespoň pokud bychom to posuzovali podle výskytu nových obchodů právě v Pařížské. Tam totiž již před několika dny otevřel svůj butik italský klenotník Roberto Coin, jehož šperky nosí celebrity jako Madonna či Nicole Kidmanová. [celá zpráva]

Nicméně luxusní dětská móda svůj vlastní butik v Praze, potažmo v tuzemsku „postrádala“. Ambice Magic Child proto nejsou zrovna malé. Třípodlažní obchod patří totiž rozlohou mezi největší v Pařížské ulici.

Kdo by čekal napěchované regály s oblečením, byl by zklamán. Stejně jako v jiných buticích s exkluzivní módou i zde je na každém věšáku pár ramínek. Vybírat je přesto z čeho. Oblečení je možné koupit pro novorozence až děti do 16 let, a to na svatbu, golf či tenis.

Obchod nabízí zboží předních italských značek, jako třeba GF Ferré, Iceberg či Miss Blumarine. To mu samozřejmě odpovídají ceny - svetřík pro chlapečky předškolního věku stojí 4100 korun, pár ponožek 650 korun čepeček pro novorozence 1900 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám