Hlavní obsah

Česká spořitelna spustila výběr hotovosti u pokladen Intersparu při platbě kartou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká spořitelna (ČS), banka s největším počtem klientů v zemi, v neděli spustila ve 29 prodejnách obchodního řetězce Interspar službu cashback. Ta umožňuje lidem vybírat hotovost u pokladen při platbě kartou.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Vybírat peníze lze i jinde než u bankomatů.

Článek

Cashback budou moci v obchodech Interspar využít i klienti jiných bank, přičemž podmínkou pro výběr až 1500 korun bude nákup nad 300 korun. Poplatek za výběr hotovosti činí čtyři koruny.

ČS od loňského léta nabízí cashback v menších prodejnách a nyní s touto službou pronikla i do velkého obchodního řetězce. Češi mohou vybírat peníze u pokladen již několika stovek tuzemských obchodů. Cashback déle než rok ve třech stovkách svých prodejen Albert a Hypernova nabízí klientům ČSOB společnost Ahold.

Letos v dubnu pak Komerční banka (KB) spustila cashback ve 12 hypermarketech Globus a na 81 terminálech umístěných v menších obchodech. Od loňského října nabízí cashback držitelům platebních karet Visa u menších obchodníků i Raiffeisenbank a eBanka. Ty spolu s ČSOB poskytují tuto službu zdarma, klienti KB za výběr peněz u pokladny obchodů Globus zaplatí pět korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám