Hlavní obsah

Fantasy volby: Nejvíce hráčů sází na Sobotku, Schwarzenberga a Babiše

Volby se každým dnem blíží a vy již několik dní můžete soutěžit o poslanecký plat ve Fantasy volbách na serveru Novinky.cz. Každý z vás si může vytvořit vlastní stranu a vyhrát jeden poslanecký plat. Koho lidé nejčastěji volí za svého předsedu?

Foto: fantasy.novinky.cz

TOP 10 předsedů stran. Čísla udávají počet hráčů, kteří si ve hře fantasy.novinky.cz vybrali příslušného stranického předsedu.

Článek

Nejčastěji do čela svých stran lidé volí Bohuslava Sobotku. Předsedu ČSSD, kandidujícího v Jihomoravském kraji, si zatím jako předsedu vybralo přes 4000 lidí, vede tak s drtivým náskokem. Na druhém místě se zatím drží předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg, kterému ovšem věří o polovinu lidí méně.

Schwarzenberg tak vítězí v souboji o Prahu, těsně ho následuje Andrej Babiš. Předsedu ANO 2011 si za předsedu své strany vybralo přes 1400 z vás. Drtivá většina uživatelů si za předsedu své strany zvolila jednoho z této trojice.

Chcete vyhrát jeden poslanecký plat? Tak si vytvořte vlastní stranu, zvolte si svého předsedu a sledujte výsledky voleb. Každý kandidát získá body podle svého výsledku ve volbách. Bavte se politikou a vyhrajte 55 869 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám