Hlavní obsah

Zemana nemile překvapilo, že měl Fischer placené publikum

Novinky, Jiří Ovčáček

Prezidentští kandidáti Miloš Zeman a Jan Fischer pro Novinky.cz zhodnotili duel, který v pátek absolvovali v televizi Prima Family. Zemana nemile překvapila účast placeného publika tleskajícího Fischerovi. Jeho protivník si naopak své příznivce pochválil.

Foto: Reuters

Politická debata Miloše Zemana a Jana Fischera

Článek

„Já jsem debatu považoval za příjemnou a teprve následně jsem se dozvěděl, že někteří komparzisté Jana Fischera byli placeni osmi sty korunami, což mě nemile překvapilo,“ řekl Zeman Novinkám. Fischerův tým už přiznal, že část publika obdržela finanční částku, odůvodnil to jako nouzové řešení. [celá zpráva]

Fischer se naopak vyjádřil, že měl dobrý pocit z přátel, kteří ho přišli do debaty podpořit. A pustil se do Zemanových fanoušků, když prohlásil, že se mezi nimi vyskytli křiklouni.

„Měl jsem dobrý pocit z řady přátel a příznivců, kteří mě přišli podpořit do publika. Pár křiklounů z druhého tábora mi vysílání nezkazilo. Škoda, že prostor nedostali i ostatní kandidáti, a těším se na následující debaty o věcech, které naše občany opravdu trápí,“ sdělil Fischer svůj dojem z duelu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám